SOCIAL MEDIA

spring fever

9. apríla 2017
Keď mi niekto povedal, že má jarnú únavu, nechcela som mu veriť. Predsa na jar je teplo, príjemne a žiadna únava by nemala byť. Slnečné lúče by mali človeka dobíjať energiou a nie mu ju brať. Nejako som to nechápala, no tento rok to prvýkrát prišlo aj na mňa. Najprv som nevedela, čo mi je. Stále som bola unavená, aj keď som spala klasicky 7-8 hodín. Večer som si teda chodila ľahnúť skôr, aby som si pospala, no bolo to ešte horšie. Jedinou výhodou bolo to, že sa mi podarilo večer vždy dobre zaspať. Iná výhoda v tom nebola. Okrem toho som mala stále chuť na niečo sladké, necítila som sa dobre a na moju klasickú, zdravú stravu som vôbec nemala chuť. Buď som celé dni nič nejedla, lebo som proste nemala chuť, alebo som iné dni jedla až moc nezdravo. Samozrejme sa to odrazilo aj na mojej postave, bola som úplne demotivovaná, necítila som sa dobre vo vlastnom tele a proste, nejako to všetko išlo dolu vodou.
Už viem, čo je to jarná únava. Nemusíte byť iba unavení, jednoducho stačí, aby ste boli demotivovaní, necítili sa dobre a áno, boli aj unavení. Mňa to však pomaly opúšťa, cítim sa lepšie a konečne začínam aj znova so svojou zdravšou stravou a pohybom. Leto sa pomaly blíži a je treba nejaké tie kilá dať po dlhej zime dolu! :D


22 komentárov :

  1. Tak já ji ještě nezažila:) Jinak je dobře, že tě už opouští.:)
    Šaty jsou úžasné, k jaru jak dělané a moc ti sluší, sedí ti skvěle.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šaty ti moc sluší ♥ Únavu mám díky svému ''super'' zdravotnímu stavu celoročně, no na jaře je to vždycky ještě o něco horší :( Je dobře, že už to přechází :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Dúfam, že aj ty to máš už lepšie a užívaš letné slnečné dni :)

      Odstrániť
  3. Náhderné šaty :) Když tak vidím tvoje posty, mám pocit, že máš snad nafuchovací skříň :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem :) No, pomaly to už nie je kam dávať, takže beriem miesto mamine v šatníku už :D

      Odstrániť
  4. Taky jsem teď pociťovala jarní únavu, byla jsem úplně demotivovaná a jednoduše jsem neměla energii a sílu vůbec na nic.. Naštěstí je to už snad lepší a já se nemůžu dočkat, až si jara začnu užívat! :) Šatičky vypadají božsky :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Presne tak, plánujem si už toto pekné počasie len užívať! :)

      Odstrániť
  5. Tak presne tak nejak sa teraz citim, a to ma este aj stale nieco boli som nervozna ako pes.. no hruza. Sladkeho by som pojedla na kila, sle len takeho vyberane, ked to nieje podla mojej chuti radsej unriem od hladu a nervozity... dufam, ze ma to tiez coskoro prejde :(. Inak krasne si to nafotila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Dúfam, že ti to skoro prejde. Mňa to už pomaly opúšťa a pomáha mi veľmi pohyb, ktorý som posledné mesiace nejako odkladala a necvičila som.. :)

      Odstrániť
  6. Jarní únava mě snad ještě nikdy nepotkala, ale pár lidí z mé rodiny tím trpí. Šaty jsou moc pěkné :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  7. That is such a pretty dress! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Thanks for another interesting post) Have a nice evening)
    http://beyoutiful.com.ua

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Doteď jsem to nevěděla, ale jarní únava je asi přesně to co mě postihlo. A já si říkala proč furt jím ty sušenky a u toho spím :D Krásné šaty, zrovna jsem na ně koukala na Ali stránce Shein :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť