SOCIAL MEDIA

Ziaja Olive Leaf

24. apríla 2017
Dnes mám pre vás ďalšiu, takú mini recenziu na jeden perfektný výrobok od značky Ziaja. To, že túto značku mám veľmi rada asi už dobre viete. Niekoľkokrát som tu už písala recenzie na rôzne produkty od tejto značky, no najviac mi vyhovoval asi tento. Musím povedať, že podobný produkt som už mala a recenziu môžete nájsť TU. Tentokrát o však nie je z rady Kozie mlieko, ale z rady Olive Leaf, čiže Olivy.



Najlepšie na tejto odličovacej vode je to, že je dvojfázová a perfektne odlíči úplne všetky nečistoty a celý mejkap, ktorý máte na tvári. Na okolie očí som vždy používala len krém na odličovanie, ktorý mi perfektne sadol a nikdy ma z neho neštípali oči. Odličovacie vody či micelárne vody na oči nepoužívam, pretože sú dosť silné a bojím sa ich dávať aj na oči.
Táto odličovacia voda z rady Olive Leaf je perfektná najmä na oči a ústa - čiže jemné časti vašej pleti.
Výhodou je, že odlíči aj vodeodolnú špirálu, očnú linku či iné vodeodolné produkty. Ja mám doma len vodeodolnú špirálu, ktorá drží naozaj poriadne. Táto odličovacia dvojfázová voda perfektne odlíči každú nečistotu do každej jednej bodky. Nesmiem ešte zabudnúť na to, že keď si odličujem pery, vôbec nechutí horko alebo nejako zle.
Ďalší produkt od značky Ziaja, ktorý ma nesklamal a veľmi potešil! Aké máte skúsenosti vy s produktami značky Ziaja?

4 komentáre :