SOCIAL MEDIA

Soufeel

26. apríla 2017
Myslím, že značku Soufeel nemusím ani predstavovať. Je to krásny e-shop, ktorý ponúka veľmi pekné náramky, prívesky na náramky (niečo ako Pandora), náušnice, prstene a mnoho iného. Ak máte radi všelijaké takéto vecičky, určite by ste mali nakuknúť, pretože toto je e-shop, na ktorom všetko takéto nájdete.



Mne prišiel asi pred mesiacom e-mail, či by som si nechcela vybrať pár vecí, ktoré by som vám odprezentovala sem na blog. Povedala som si, prečo nie? Predsa mám rada módu, doplnky a niečo takéto môže byť zaujímavé aj pre vás. Aspoň budete vedieť, či nenakupujete mačku vo vreci.

Ako prvé som si vybrala červený náramok, ktorý som už chcela naozaj veľmi dlho. Síce nie som na nejaké také spirituálne veci, no na urieknutie a niečo s tým spojené verím. Práve kvôli tomu som hľadala už dávno červený náramok, ktorý by ma proti tomu mohol ochrániť. Tak som si vybrala ako prvý tento červený náramok. Odmerala som si zápästie a vybrala som si veľkosť. Keď mi prišiel a videla som taký maličký náramok, myslela som si, že som vybrala zle, pretože sa mi zdal naozaj veľmi maličký. Potom som si ho však dala na ruku a bol mi úplne dobrý :) Nemám rada, keď mám veľmi voľné náramky a tento mi perfektne sadol :) Zapína sa úplne rovnako ako aj Pandora, ktorú tiež mám, no tento sa zapína trochu ťažšie.

Druhé veci, ktoré mi prišli boli dva prstene. Mal mi prísť jeden trochu iný, no asi sa trochu pomýlila objednávka, a tak mi prišli dva rovnaké. Nejako mi to neprekáža, pretože je naozaj krásny. Ja mám veľký problém s prstami, a to taký, že mám kosti na prstoch väčšie. Prsteň horko-ťažko cez kosť prejde a potom mi dolu "plachtí". Stále sa mi otáča, akoby vypadáva a to proste nemám rada. Tento prsteň je mi trochu väčší, no menší by mi neprešiel cez kosť :D Mám to zložité, a práve preto nenosím veľmi často prstene, aj keď by som veľmi chcela.


Okrem toho som mala v balíčku ešte dva krásne náhrdelníky. Jeden je v rose-gold farbe. Tento odtieň farby úplne milujem, a preto mám v ňom už aj viacero vecí (ako napríklad mobil :D). Tento krásny náhrdelník má malý ananásik ako prívesok. Musím povedať, že tieto minimalistické náhrdelníky sú perfektné a hodia sa mi do každého outfitu, ktorý nosím :)

Druhý náhrdelník je v striebornom prevedení a je k nemu prívesok malé lietadielko. Tento náhrdelník ma veľmi upútal hneď , ako som ho uvidela. Veľmi rada cestujem a v budúcnosti aj veľmi chcem, takže ma to akoby aj posúva dopredu a ukazuje mi ciele, ktoré by som chcela dosiahnuť v budúcnosti :)
Ako sa vám páčia tieto veci? :) Skúšali ste niečo od značky Soufeel? :) 

13 komentárov :

  1. Priznám sa, že som o tomto obchode ešte nepočula. Vybrala si si pekné veci.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jé, tak řetízek s letadýlkem jsem ještě neviděla :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani ja som ešte o eshope nepočula, ale pôjdem naň mrknúť. Najviac sa mi páčia prstienky, krásne! :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O této značce jsem ještě neslyšela, ale líbí se mi každý kousek ♥ Úplně nejvíc teda ten náhrdelník s ananasem, protože jsem ujetá na všechno s motivem, chutí nebo vůní ananasu ♥♥ :D

    Pauline's Tiny World |
    První blogová giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj krásny a rovnako som aj ja na ananásy! :D

      Odstrániť
  5. Ahoj nevieš koľko je poštovné na slovensko?

    OdpovedaťOdstrániť