SOCIAL MEDIA

what you want?

23. marca 2017
dress - SheIn    shoes - CCC
Niekedy je to, čo naozaj chceme naozaj veľmi ťažko dosiahnuteľné. Stále nad tým uvažujete, stále to chcete, no nejako sa k tomu neviete dokopať. Neviete sa dokopať k tomu, aby ste niečo robili, pretože si hovoríte, že budete musieť robiť nejaké ťažké veci, ktoré by ste ani nezvládli. Nakoniec, keď sa do toho však pustíte zistíte, že to je veľmi jednoduché a vec, ktorú ste vždy chceli máte na dosah alebo máte omnoho viac, ako ste na začiatku chceli.
Aj mne sa to tak stalo. Je úplne jedno, o čom hovoríme. Či už napríklad o tom, ako ste začali robiť to čo vás baví, ako ste sa zbavili prebytočných kíl, niekoho, koho ste v živote už nechceli a stále ho držali vo svojej blízkosti alebo ste jednoducho spravili konečne krok vpred a posunuli ste sa dopredu. Je úplne jedno o čom to je. Výsledok, ten skvelý pocit, ktorý máte je však na nezaplatenie, že?
Konečne som pochopila, že s niektorými vecami v živote sa musíme zmieriť, no s niektorými jednoducho nie a musíme kvôli nim bojovať. Alebo dokonca s nimi bojovať. Ako si to len vezmete je na vás, no vždy, vždy bojujte za to, čo milujete a za to, čo chcete. Pretože ku koncu dňa alebo svojho života zistíte, že tie maličkosti, ktoré vás robili šťastnými neboli materiálne veci, ale veci, za ktoré ste bojovali a ktoré ste si sami vydobyli.






21 komentárov :

  1. Thanks a lot :D

    love all look my dear :D I want your bag :D

    NEW TIPS POST | 10 KOREAN Beauty Products To try NOW. :O
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. You looks so stunning with this blue dress!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: MAXI BOMBER & CLEAR LENSES

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Souhlasím s tebou, a přitom je to tak jednoduché. :) šaty jsou krásné, kombinace se mi líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty šaty jsou perfektní. Celá ta kombinace se mi moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. WOW!! That dress is so beautiful and fits your lovely figure so nice!! You look gorgeous and your legs are amazing!! :) Great work!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tohle je vážně divné, protože nelžu ti, přesně nad tímhle jsem dnes přemýšlela! A mám to úplně stejně! Například jsem si nikdy neuměla představit, že budu schopná psát pro nějaký profesionálnější web, ale jakmile jsem s tím začala, šlo mi to docela od ruky. Nebo jsem dnes šla a zařídila si brigádu, i když jsem se toho strašně bála... prostě, opět skvělý článek! :) A strašně ti to sluší. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tieto šaty sú úplne úžasné! A tá farba tiež! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Šaty ti neuvěřitelně padnou a sedí mi k tobě. Krásná jsi, opravdu paráda.
    Sleduji, tvuj blog mě velmi zaujal :))
    YourVee,blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. So cool combination, i love electric blue!
    MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/colectie-plussize/ce-accesorii-sa-porti-cu-rochii-albastre/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. So beautiful look!
    Have a nice day!
    Gil Zetbase

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Great pictures, what a beautiful dress!
    Have a lovely weekend :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Beautiful outfit! Bag is so cute!! ♥

    lifebysusanna.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. WOw! You look stunning!! This dress is amazing, and the colour is gorgeous!! Have a nice day!
    Steal4Style.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Beautiful dress! I like the way it looks on you.

    www.fashionradi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Amazing dress!
    Wish you a great weekend!
    Kisses
    Dili
    New post: http://www.milanotime.net/open-back-maxi-dress/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Čítal som niekoľko svedectiev o lásce kúzelníka Dr.Ozama o tom, ako pomohol mnohým ľuďom vrátiť ich ex milovníkov do 14 dní. S pozdravom som si myslel, či to bolo skutočné a či tento človek môže naozaj pomôcť vrátiť môj Milenec, ktorého milujem toľko. Rozhodol som sa ho kontaktovať, pretože veľmi milujem svojho priateľa a boli sme od seba pár mesiacov, naozaj mi to tak veľmi chýbalo, skúsil som všetky ostatné prostriedky, aby som ho dostal späť, ale nemohol. Kontaktoval som Dr.Ozama a povedal mi, že môj ex sa vráti ku mne v nasledujúcich 14 dňoch, ak sa veľmi dobre riadim jeho pokynmi. Dr.Ozama potom pochopil, koľko ma miloval a chcel ho späť. Môj ex je teraz späť k mne znova. Keď píšem toto svedectvo práve teraz, som najšťastnejšou dievčaťou na zemi a ja a môj priateľ žijeme šťastný život a naša láska je teraz silnejšia ako to bolo ešte predtým, ako sme sa rozpadli. Všetka vďaka patrí Dr.Ozamovi za nadmernú prácu, ktorú pre mňa urobil, keď mi pomohol vrátiť sa späť so svojim bývalým priateľom. Chcel by som zverejniť poštovú adresu Dr.Ozama a dúfam, že uvidíte toto svedectvo a kontaktujete ho, ak máte milenku, ktorý sa naozaj chcete vrátiť tak zle, môžete ho kontaktovať prostredníctvom ozaspelltemple@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť