SOCIAL MEDIA

favorites

17. septembra 2017
Ako som sľúbila, tak aj robím! Ďalší diel obľúbeností, ktoré som si našla. Musím povedať, že tento typ článkov ma celkom aj baví. Je to niečo iné, čo som doteraz robila a ani sama neviem...
Odkedy som robila prvých obľúbencov, ktorých nájdete na tomto linku, som si našla ďalšie obľúbené veci, ktoré vám hneď aj takto odporučím! :)
Síce sa za mesiac nenazbieralo toľko vecí, niečo tu je.

TV SHOWS

Ľudia, ktorí sledujú môj blog už dlhšie určite zaregistrovali to, že som maniak na seriály. Keďže mi skončili tie najhlavnejšie - PLL a TVD, musela som si nájsť iné (teraz mám rozpozeraných skoro 10!) a samozrejme, ani mňa neobišiel nový seriál, The Bold Type, ktorý bol veľmi často zobrazovaný aj na Instagramovom profile PLL. Vyskúšala som a hneď po prvej časti som si ho zamilovala. Predsa tie baby majú #dreamjob, ktorý by som okamžite brala!
Younger som vyskúšala len tak, neviem ani kde som ho zaregistrovala. Páčilo sa mi to, že každá časť má iba približne 22 minút a keď nemám čas, alebo presnejšie, mám ho len málo, úplne sa to hodí. Samozrejme, cez prázdniny bolo viac času a tak som pozrela na jeden hlt všetky 4 série. Milujem to! Teraz sa každý týždeň teším na nový diel. Inak sa mi páči aj to, že nič moc nenaťahujú a všetko čo sa má stať v jednej časti vedia napchať aj do 22 minút. V niektorých seriáloch, ktoré majú 45-50 minút to je niekedy naťahovanie všetkého, čo sa dá.

MUSIC
Spotify používam už veľmi dlho, no toto leto som si ho obľúbila až tak, že ho počúvam neustále. Asi je to aj vďaka tomu, že na starom notebooku mi aplikácia moc dobre nešla a na macbooku ide úplne super. Práve vďaka playlistom, ktoré tam počúvam som našla mnohé skvelé pesničky, ktoré sú mojimi obľúbencami a inak by som o nich ani nevedela.
Príkladom je napríklad Camila Cabello. Jej hlas ma úplne dostal ľudia! Rita a Lorde sú klasika, ktorú počúvam stále. Kesha ma dostala najviac pesničkou Learn To Let Go. S týmto textom sa perfektne stotožňujem. A Arizona s ich pesničkou Oceans Way? To je totálna oddychovka, pri ktorej si spomeniem na všetky letné dni. Plus nesmiem zabudnúť na Lauv - Like me better. No, koniec rozplývania! Vypočujte a uvidíte :)

OTHER
Začnime od začiatku. Ružové šaty ste mohli vidieť na mojom instagrame alebo TU. Nosím ich stále. Jednoducho ich milujem. Časopis EMMA si kupujem už niekoľko rokov a neprestáva ma baviť. Je to jednoducho #dreamjob. Okrem toho nesmiem zabudnúť na nové Labelliná - balzamíky od Nivei, o ktorých si môžete prečítať tuto :). Nové rifle z Bershky? Oboje za perfektné ceny a v krásnej farbe :) No a nakoniec, po približne dvoch rokoch som sa vrátila k múdram, ktoré píše Cameron Diaz v jej Body Book-u.

10 komentárov :

  1. Spotify je skvělá věc. Hlavně na počítači. Na mobil je pak dementní, že si nemůžeš vybrat určitej song, ale dá se s tím žít. A nebo si zaplatit premium. Ale.. pff.. kdo by si to platil každej měsíc, žejo.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Seriály PLL a TVD miluju a dokážu je sledovat stále dokola. Děkuju za nové tipy na seriály, které si určitě pustím. Hezký článek.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie seriály vyzerajú ozaj dobre, hlavne The Bold Type ma veľmi zaujal. Ja už si púšťam pesničky jedine na Spotify, páči sa mi, že si tam človek môže vybrať hudbu podľa seba, svojej nálady alebo prehrať celé albumy od najrôznejších skupín,spevákov alebo skladateľov. Jediné čo mi prekáža sú tie reklamy, ale na druhej strane všetci musíme z niečoho žiť. :D

    BLOG: https://elivido.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem za nové tipy na seriály lebo v poslednej dobe nemam co pozerat :/ :D spotify je láska <3 a tento mesiac som si tiež kupila rifle z Bershky a milujem ich najviac na svete! :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Rifle se mi líbí, kupovala jsem podobné. Seriál The bold type miluji.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujimavý výber. :) Zaujali ma tie balzamy od Nivea, ešte som nemala šťastie na ne natrafiť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Spotify je proste skvelý a súhlasím :D Emma je dream job, haha :D ♥♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Spotify a PLL jsou věci (a serial) bez kterych proste nemuzu zit 😀 Ten serial zkusim, hledam neco, co mi aspon trosku zalepi rozpad srdce k vuli Konci PLl :/ :D

    S láskou Vita Brunettes
    https://vita-brunettes.blogspot.cz/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  10. V hudbě máme stejný vkus! Younger se mi moc líbí, viděla jsem zatím pouze pár dílů.

    OdpovedaťOdstrániť