SOCIAL MEDIA

owls

19. septembra 2017
Sovy.
Vždy sa mi veľmi páčili v podobe príveskov, náhrdelníkov alebo nejakých ozdôb, ktoré ma vždy očarili. Doma mám náhrdelník, mám aj nejaké dekorácie v izbe, a preto ma veľmi potešilo, keď mi prišli tieto perfektné krémy na ruky a balzam na pery. Je to niečo iné, zaujímavé a hlavne, neskutočne milé!


Krémy na ruky v tvare sovičiek, ktoré mám z internetového obchodu ElNino.sk vyzerá nielen milo, ale veľmi dobre sa nosí aj v kabelke. Rozmery sú malé, hmotnosť je veľmi nízka a nemusím sa báť, že by sa mi nezmestil do kabelky.

Prvý krém - biela sovička - je vôňa kokos. Som milovníkom tejto "príchute" vo všetkých kozmetických prípravkoch. Či už je to sprchový gél, balzam na pery alebo šampón, všetko beriem! A práve preto som si vybrala aj túto voňu. Krém je hustý, veľmi dobre hydratuje pokožku a stačí ho naozaj máličko.

Druhý krém - ružová sovička - je zas vôňa jahoda. Ovocné vône sú najlepšie na jar a leto, takže ju ešte stále používam. Je to svieža vôňa, ktorá vám pripomenie krásne slnečné dni. Vonia krásne a má rovnakú konzistenciu, ako prvý krém.

Okrem toho tu mám aj jeden krásny balzam na pery v tvare malej sovičky. Je to limitovaná edícia v krásnej striebornej farbe! :)

Výhodou tohto balenia je aj to, že keď miniete celý krém, môžete si do nádobky dať hocijaký iný krém. Môžete ju takisto používať ako doplnok alebo dekoráciu. Som si istá, že nádobky určite nevyhodím a budem ich využívať aj na iné potreby.

Inak musím povedať, že som neočakávala nejakú "vysokú kvalitu" od tohto výrobku. Skôr som si myslela, že to bude len nejaké originálne balenie s priemerným krémom na ruky. Práve preto ma veľmi prekvapilo, že krémy sú veľmi kvalitné a perfektne hydratujú moju pokožku.

10 komentárov :

  1. To je tak roztomilé :3 něco podobného jsem už viděla a docela mě mrzí že jsem si to nekoupila

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty sovičky jsou neskutečně cute, koupila jsem takové balzámy mé 5 leté sestřence a byla z otho úplně paf, no a teď jí je závidím :D

    OdpovedaťOdstrániť

  3. Great content and love your thoughts on this post
    💗💗Thank you so much💗💗
    Hope you had an amazing week!!
    I am glad you enjoyed reading my recent posts and thank you!!Harija Ravi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne včera som na ne pozerala :DD ♥

    OdpovedaťOdstrániť