SOCIAL MEDIA

eyebrows

25. septembra 2017
Obočie je najdôležitejšou časťou tváre, o ktorú sa musíte starať. Viem, že som to písala už v niekoľkých článkoch, ale prečo sa k tomu nevrátiť a nezopakovať to? Niekedy som na to celkom kašľala, no neskôr som pochopila, že obočie si všimne hneď každý. Aspoň u mňa to tak je. Proste keď sa s niekým rozprávam, okrem očí (samozrejme u dievčat) si všimnem aj to, aké má obočie.
Ceruzky na obočie som niekedy používala, no po pár dňoch som ich vymenila na tiene na obočie, ktoré sú omnoho lepšie (aspoň pre mňa) a dokážem si s nimi namaľovať obočie lepšie :)



Dnes som si však pre vás pripravila recenziu na niečo trochu odlišné. Nie je to ani ceruzka a teoreticky to nie je ani tieň na obočie, aký používam. Presnejšie je to púdrový tieň na obočie. Niečo ako 2 v 1. Výrobok je od jednej z mojich obľúbených značiek Dermacol a kúpila som ho na Notino.sk.

Musím povedať, že som sa prvej aplikácie trochu bála :D Nikdy som nič také neskúšala, a pred všetkými novinkami mám vždy nejaký rešpekt. Po prvom nanesení som však bola veľmi prekvapená, v dobrom slova zmysle.

Farba, ktorú som si vybrala skôr "námatkovo" mi sadla hneď perfektne. S výrobkom od značky Dermacol sa narába skvelo, pretože nie je ťažký, nezošmykuje sa z rúk a jednoducho sa aplikuje na tvár. Vďaka tomu, že je aplikátor zo začiatku tenký a pomaly sa rozširuje, máte vždy presné umiestnenie farby tam, kde potrebujete.

Tiene vydržia na obočí celý deň aj vtedy, ak sa ho náhodou dotknete alebo si nechtiac rukou pretriete tvár. Vďaka tomu sa nikdy nestane, že by sa vám farba zliala do jednej machule :) Ja som s týmto výrobkom veľmi spokojná.

Skúšali ste už niečo podobné aj vy? Ak áno, boli ste spokojní? :)

4 komentáre :

  1. Já obočí moc neřeším, protože mi jeho polovinu stejně zakryjou brýle, které nosím skoro 24h/7 :D Každopádně to vypadá na zajímavý produkt.

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som to tiež moc neriešila, keď som nosila okuliare, ale teraz už dlhšie nosím šošovky, takže som to začala nejako riešiť :)

      Odstrániť