SOCIAL MEDIA

the most dangerous game to play

15. septembra 2017

Najviac som sa nedávno smiala na tomto "citáte", ktorý som si všimla na Instagrame.
The most dangerous game to play : "Resting Your Eyes" in the morning after shitting off your alarm


Neviem či sa mám na ňom smiať alebo skôr plakať, pretože už je to tu. Skoré ranné vstávanie, autobus, cesta do školy a celý ten rituál a rutina, ktorá sa nezmení veľmi dlho. Síce by som mala povedať, aké je to strašné, že škola znovu začala, no po premýšľaní, že mám pred sebou posledný ročník tohto hororu, nejako si to ani neviem priznať. Možno nechcem.  Sama neviem. S istotou však viem povedať, že som rada za ľudí, s ktorými som sa zas stretla. Už mi fakt chýbali!
 Ako ste na tom vy? Ešte voľno alebo už makáte? :)
P.S.: Touto úžasne teplučkou bundičkou sa už chystám na chladné jesenné dni! :) Úplne som si ju zamilovala :) Máte taký kúsok v šatníku?


15 komentárov :

  1. O bože, ta bunda je tak nádherná! :O Já mám takovýto styl strašně moc ráda. Nechápu, jak můžou ostatní holky v pěti stupních pod nulou chodit jen v těch trenčkotech. To radši takovou pořádnou a krásnou bundu! :) Jinak mně škola zatím ještě nezačala, teď se chystám jít na druhou VŠ a jsem zvědavá, jaké to tam bude. Bude to zase spousta nových dojmů najednou :).

    marbetwood.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Takisto nechápem, ako môžu niektoré dievčatá chodiť napríklad len v koženke alebo v nejakom ľahkom svetríku, keď je nula stupňov! Myslím, že niečo na zahriatie aj počas jesene je úplne skvelé.
      V škole ti držím palce!

      Odstrániť
  2. Ta bunda je krásná! Přesně takovou jsem si nedávno koupila :) jinak mně začíná škola v pondělí a na to vstávání se netěším, i když na VŠ už není ten rozvrh tak striktně daný jako na SŠ :D :)

    LADY LENNA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Presne tak, výška je o niečom inom tak dúfam, že sa ti bude páčiť :)

      Odstrániť
  3. Bundička vypadá jako stvořená do podzimního počasí. :) Já mám před sebou taky poslední rok střední. A jsem za to neuvěřitelně ráda. Strašně už bych chtěla na svou vysněnou vysokou a mít to celé za sebou... :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa práveže trochu menej teším na vysokú :D ale dúfam, že to prežijem! :D

      Odstrániť
  4. Já jdu do školy za týden a vůbec se netěším, brala bych ještě chvíli volna.:) Hlavně zase na blog nebudu stíhat psát a přátelé nebudu moct potkávat... :) Jinak bunda je krásná!

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá bunda je mega! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mě začíná škola od zítra a zatím mám v sobě to prvotní těšení se, které ale stoprocentně po 14 dnech odezní :D
    Ta bunda je nádherná, děkuji za odkaz na ní. :)

    Lucienne_ReadLoveEat

    OdpovedaťOdstrániť