SOCIAL MEDIA

fighter

31. marca 2017
t-shirt - SheIn    jeans - CroppTown    shoes - Adidas Superstar   sunglasses - NY-orker
Outfit s fotkami mojej sestry, ktorá sa tu objavila, ste mohli vidieť niekedy v januári. Fotili sme ho ešte v zime a keď som povedala Deniske, aby si dala dole hrubú bundu, pretože potrebujem odfotiť tričko, bez problémov zo seba zhodila "kožuch" a išlo sa s kožou na trh. Prežila aj moje, niekedy čudné alebo až prísne poznámky, ako sa má tváriť, z ktorej strany by som fotku potrebovala a nakoniec z toho vyšli naozaj skvelé fotky a celkovo aj deň, ktorý si budem pamätať navždy.
Od pár z vás som dostala mail, správu na instagrame či na facebooku ohľadom nášho sesterského vzťahu. Ak to vyzerá, že sme ako vystrihnuté z nejakého článku s názvom "Návod na perfektný sesterský vzťah", ste na omyle. Môj vzťah so sestrou sa vyvíja neustále a vždy to boli nejaké etapy.
Samozrejme, nečakajte žiadny perfektný opis vzťahu. Na takéto "klamstvá" ja moc nie som. Keď je niečo inak, ako perfektné, nebojím sa to priznať. Ani náš vzťah nebol vždy perfektný a ešte aj dnes sa stane, že sa za niečo povadíme či nezhodneme.
Medzi nami je trojročný rozdiel. Nie je to vôbec veľa, no aj tak tieto tri roky stačili na to, aby sme boli aspoň trochu odlišné a mali iné názory. Keď ja som bola v puberte, moja sestra bola ešte na prvom stupni základnej školy, učila sa počítať a písať a nejako ju netrápili dievčenské problémy, s ktorými som sa ja, staršia sestra, potýkala. Poznám viacero dievčat, ktoré majú sestry a mali možno aj lepší vzťah so sestrou. Ja však nemôžem povedať, že by sme si boli nejako cudzie alebo sa neustále hádali. My to máme vždy tak, že keď sa náhodou pohádame, o necelú hodinu sme kamarátky, rozprávame sa o niečom inom a všetko zlé nejako samé od seba vyšumí. Nikdy, naozaj nikdy sa nestalo, že by sme sa spolu nerozprávali niekoľko dní. Niečo také sa mi do rodinného a najmä sesterského vzťahu proste nehodí. Maximálna dĺžka nášho hnevu navzájom boli asi tri hodiny, ak vôbec :D Samozrejme, ako každá hádka, aj všetky tie naše boli úplne o sprostostiach, o ktorých ani už nevieme..
Na konci dňa či v situáciách, ktoré by mohli ohroziť jednu alebo druhú, si však ani jedna nespomenieme na žiadny, vôbec žiadny konflikt a snažíme sa jedna druhej pomáhať a podporovať ju.


Rovnako je to aj vtedy, keď má vstúpiť do ringu. Jednoducho vtedy cítite iba úzkosť a strach, aby sa jej nič nestalo. V rukách zovierate prívesok šťastia, modlíte sa, aby to dopadlo ako vždy, výhrou, a o niekoľko desiatok minút ju objímate ako víťazku, šampiónku a tú, ktorá je neporaziteľná. Pretože ona je víťazka vždy.



 

15 komentárov :

  1. You look absolutelly fantastic my dear :D
    Love your t-shirt :D

    NEW OUTFIT POST | Hello Dear Friend, I Hope You’re Well.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. TO tričko skutečně nemá chybu! Je boží♥
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stejně jako outfit, i článek je krásný. Já nemám sourozence, takže netuším, jaké to je. Je ale hezké slyšet, že se nehádáte, a když už, tak jen o maličkostech. A miluju ty brýle! :D ❤

    BY CHANEL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great pictures, I like your styling!
    Have a lovely weekend :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeej sestra vyzerá veľmi sympaticky:) krásny outfit ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Love this look especially the top.

    Deedee

    http://madeupgirl-madeupgirl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásný článek! ♥ Mám taky ségru, dokonce taky Denisku, o 5 let mladší a ten rozdíl je znát. Nejvíc teď, kdy jí je 13 a mně 18 :) Ale vztah spolu máme dost podobný jako vy dvě :) Denisce to moc sluší!

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Really stylish look) Thanks for sharing!
    http://beyoutiful.com.ua

    OdpovedaťOdstrániť