SOCIAL MEDIA

new things

2. júna 2020
A dnes prichádzam s ďalšou nádielkou od FemmeLuxe!
Základom mojich objednávok sú teraz basic veci, ktoré využijem najmä doma. Karanténa síce skončila, no mne sa nezmenilo nič. Skončila mi už aj škola, čo znamená, že nebudem tak často chodiť do mesta a potrebujem pohodlné a comfy oblečenie, v ktorom sa mi bude dobre sedieť pri počítači a pracovať. Práve preto sa aj v tejto objednávke nachádzali skôr mäkké a pohodlné nohavice a tričká.
Poďme sa na to spoločne pozrieť.

 
Prvou vecou sú dve čierne tričká s minimalistickým nápisom. Obe sú oversized, čo znamená, že sú voľné a vzdušné. Vhodné sú tak napríklad do horúcich dní. Nosiť ich plánujem nielen na doma, ale taktiež do mesta. Hodiť sa budú napríklad k boyfriend jeansom :)
Druhým kúskom sú takéto sivé nohavice, ktoré sú neskutočne pohodlné. VHodné sú skôr na bežné domáce nosenie ako na cvičenie. Ale doma sa nejaké teplákové nohavice vždy zídu a tieto sú naozaj veľmi pohodlné. Majú taktiež gumičku na spodnej časti, takže nie sú rozšírené, čo ja osobne nemusím na nijakých nohaviciach.
Bola som veľmi príjemne prekvapená, keď mi prišli :).
A posledným kúskom je táto "sada". Osobne nemusím sady, ale táto sa mi veľmi páčila. Top asi neznosím, pretože nie som na tak krátke topy, ale nohavice sú skvelé. Keďže sp viac obtiahnuté, sú vhodné aj na cvičenie. Ja však na cvičenie radšej nosím legíny, a preto aj v tomto prípade budú nohavice na domáce využitie.
Plus, vyzerajú veľmi štýlovo, pretože spodok majú zúžený.

5 komentárov :

  1. Krásné věci. Já mám sady zase ráda, i když ten top bych taky nevynosila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty šedé kalhoty jsou naprostá topka :) A oversized trička jsou fakt nejpohodlnější věc na světě :) FemmeLuxe má celkově velkou spoustu pěkných věcí :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten poslední komplet vypadá skvěle! Všechny kousky ti moc sluší - dobře jsi zvolila! :))

    OdpovedaťOdstrániť