SOCIAL MEDIA

inspiration

10. decembra 2019
Ani som si nejako nestihla uvedomiť, že je tu jeseň, a už je zima. A ako taká celkom poriadna, pretože keď som presne takto pred týždňom vyšla z domu, snežilo ako o dušu.
Minulý pondelok mi úplne navodil vianočnú atmosféru. Ako ja som ju mala už tak trochu predtým. Síce sme so sestrou slávili Halloween o mesiac neskôr (na konci novembra), už pri zdobení miestnosti, kde sme oslavovali sme počúvali už vianočné piesne.
Inak neviem či ste zachytili nový vianočný album Robbieho Williamsa, ale ja si na ňom fičím už dobré dva týždne. Najviac ma asi dostala pesnička s Tysonom Fury (pre tých, ktorí neviete, boxer).
Fakt som od toho albumu moc nečakala. Skôr, že to budú také tie "o ničom" pesničky, ale Robbie nesklamal, ako vždy.

A tak, keď som vyšla von, ráno o ôsmej a išla som pomaly na zastávku, zapla som si tento playlist a totálne som sa začala pripravovať na Vianoce. Nehovoriac o tom, že nedeľu predtým sme mali doma maratón vianočných filmov. Taká oslava prvého decembra! A ja som ešte k tomu aj otvorila môj Nivea adventný kalendár. No poviem vám, tento rok na mňa tá vianočná atmoška padla omnoho rýchlejšie ako po iné roky, čo sa veľmi teším!

No, a vďaka tomuto všetkému som sa rozhodla, že vám sem hodím ešte nejaké vianočné obrázky na inšpiráciu. Ak nemáte vianočnú náladu, dúfam, že na vás čoskoro sadne! A taktiež držím všetkým palce pri nakupovaní darčekov. Ja už nejakú polovicu mám, takže... hor sa na tú ďalšiu polovicu!









Krásny týždeň! :)

4 komentáre :

  1. Já už mám dárky nakoupené. Doma jsem si to taky trochu nazdobila, tak teď už jen čekám a poctivě po jednom okýnku otvírám adventní kalendáře.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne obrázky, milujem zimu, ale takú peknú keď napadne sneh a mrzne, takže sa netopí a nie je z toho iba rozmočená kaša :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle zimní fotky to je dokonalost sama o sobě! :))

    OdpovedaťOdstrániť