SOCIAL MEDIA

perfect skirts

3. novembra 2017
Neviem ako vy, ale ja milujem sukne! Je to obľúbený kúsok, ktorý nosím omnoho radšej ako nohavice. Zdá sa mi, že sukne sú ženskejšie, vyzerajú na postave lepšie a jednoducho sa v nich cítim veľmi dobre. Niekedy je však veľmi ťažké nájsť tú najlepšiu sukňu, ktorá by mi vyhovovala, ktorá by sa neustále nevyťahovala a sedela by. Na internetovom obchode Zaful.com som našla naozaj krásne kúsky, ktoré sú už na ceste a ja sa na ne neuveriteľne teším!

Rifľové sukne moc nemusím a z toho aj plynie, že vo svojom šatníku nemám ani jednu. Je to možno veľmi prekvapivé, u módnej blogerky, no je to tak. Táto rifľová sukňa mi však hneď padla do oka, pretože má na sebe krásne výšivky. Tie sú nielen že teraz veľmi IN, ale takisto sa mi aj neskutočne páčia a to na úplne všetkom! Doma mám nielen tričká či mikiny s týmito výšivkami, ale dokonca aj koženú bundu, ktorú veľmi rada nosím! :) 

Druhú sukňu sa priznám, že mám už doma. Alebo presnejšie, mám doma veľmi podobnú. V rovnakej farbe len v trochu inom strihu. Áčkové sukne sú mojimi obľúbencami a asi nikdy ich nič nenahradí. Skvelo sa dajú kombinovať nielen s lodičkami či balerínkami, ale aj teniskami a plátenkami :)

Hovorila som niečo o výšivkách? No tak tu si môžete všimnúť moju posadnutosť nimi! :D Tieto sukne sú jednoducho kúskami, ktoré mi nesmú chýbať! Prvej sukne sa trošku obávam, pretože je dosť krátka, no dúfam, že keď si ju dám trochu nižšie a skombinujem ju s hrubšími pančuškami, všetko bude dobré!
A druhá sukňa ma dostala zo všetkých štyroch najviac! Zaujímavý asymetrický zips, krásne výšivky a kombinácia čiernej s rôznymi žiarivými farbami je jednoducho neodolateľná :) 

7 komentárov :

  1. Já jsem též sukňová královna! :D Miluju je. Hlavně ty do áčka. Každopádně ta první džínová je krásná :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. cute skirts, I love the first one :)

    love,

    Angela
    www.angelavissers.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se mi všechny, ale zároveň si je na sobě neumím představit. Nebo jako umím.. ale obávám se, že na mě nebudou vypadat jako na těch hot modelkách. *smutek*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já sukně skoro nenosím. Tyhle jsou hezké, ale opravdu dost krátké!

    OdpovedaťOdstrániť