SOCIAL MEDIA

people in my life

24. novembra 2017
Niekedy ste až tak zamotaní do danej situácie, že potrebujete mierny odstup, aby ste na všetko mohli vidieť omnoho lepšie a nejako sa sústrediť na všetko. Niekedy to však nejde, pretože ste do situácie až príliš zahĺbení. Niekedy jednoducho odstup nechcete, pretože by ste prišli o niekoho, koho potrebujete, koho v živote chcete a koho nechcete stratiť.
Dôležité na všetkom je to, že ľudia, ktorí majú byť v našom živote, tam vždy aj budú. Vždy. Tí jednoducho neodídu ak budete mať zlé obdobie alebo vtedy, ak budete potrebovať chvíľku pre seba. Budú tu vždy a vždy pri nich budete cítiť istotu.
Už sa mi mnohokrát stalo, že som pri niektorých ľuďoch necítila istotu, bola som si neistá a nevedela som, ako ďalej pokračovať. Títo ľudia sa však z našich životov pomaly vytratia. 
Z toho môjho sa pomaly takýto ľudia sami vytrácajú, pretože ich už nedržím. Nedržím ich nasilu, pretože je to veľmi ťažké a zbytočné. Človek sa len zbytočne trápi. To, čo urobím vždy ja je to, že tomu nechám voľný priebeh. Keď ten človek chce, ostane. Keď nie, odíde. 
Čím som staršia, tým viac chápem aj to, že v našich životoch ostanú len tí ľudia, ktorí sú pre nás dôležití, a ktorí nás milujú :) Pretože tí sú pre nás najdôležitejší.


6 komentárov :

  1. krásne napísaný článok, ja som rada za tých ľudí, ktorí sú tu stále a vždy ma podržia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nice one!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Súhlasím s tebou - čím je človek starší, tým viac si uvedomuje, kto je skutočne dôležitým v jeho živote a zbytočne sa v ňom nesnaží držať ľudí, od ktorých nedostáva žiadnu spätnú väzbu. Článok je skvelý, zbožňujem, keď píšem tento typ článkov. A kabát je tiež veľmi pekný! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělý článek, takové mě hrozně baví :) Cítím to úplně stejně, dospěla jsem do bodu, kdy mi záleží víc na osobním štěstí a pohodě, než na držení lidí, kteří o to nestojí v mém životě :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I love the coat, it looks so stylish on you :)

    Love,

    Angela
    www.angelavissers.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi krásne napísané. Sama som teraz v takejto situácii. :) Ďakujem za radu. :)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť