SOCIAL MEDIA

notino mystery bag and black friday!

22. novembra 2017
Neviem ako vy, ale ja Black Friday vždy rada využijem. Mnohokrát začínajú obchody s ponukami už od pondelka, kedy dávajú najavo, že v piatok všetko vyvrcholí a prídu tie najlepšie a najväčšie zľavy. Ja sa snažím vždy takisto uchmatnúť tie najlepšie kúsky, ktoré by sa mohli hodiť nielen mne, ale aj mojim blízkym, ktorým kupujem darčeky.

Pri tejto príležitosti si pre vás Notino.sk prichystalo perfektnú ponuku, ktorá sa mne okamžite zapáčila!

O čo sa jedná? 
Ak si počas Black Friday, ktorý tento rok padá na 24.11., zakúpite niečo od značky Makeup Revolution v hodnote minimálne 28€ dostanete balíček produktov od tejto značky ako darček. Nie je to však klasický balíček, o ktorom by ste vedeli, čo sa v ňom nachádza. Je to Mystery Bag, čo znamená, že v každom balíčku bude vždy niečo iné a jeho obsah je teda originálny a jedinečný :)

Notino.sk má pre vás však ešte omnoho viac!
Počas celého tohto týždňa (od pondelka 20.11. do nedele 26.11.) máte možnosť získať:

  • Dopravu ZADARMO pri nákupe nad 44€
  • 25 % ZĽAVA na vybrané značky s kódom black25sk
  • Zľavy na parfémy až do 45 %
  • Zľavy na kozmetiku až do 60 %
  • A samozrejme, už spomínanú Mystery Bag pri nákupe výrobkov od Makeup Revolution v hodnote minimálne 28€ :) 

Nenechajte si ujsť tú najlepšiu ponuku, ktorú nájdete len na internetovom obchode Notino.sk! Nakupujte celý týždeň kozmetiku za perfektné ceny :)
Mne jedna takáto Mystery Bag prišla a veľmi ma potešila! Vďaka tomu, že každá je niečím originálna, môžem vám aj ukázať, čo som v nej našla ja :)
V balíčku mi prišli perfektné veci, ktoré okamžite využijem, takže sa nemusíte báť, že by vám prišli nejaké "nepotrebné" veci, ktoré by ste vôbec nevyužili.
Prvá vec bola Pomáda na obočie MakeupRevolution, ktorá má pribalený aj štetec s perfektným obojstranným aplikátorom. Túto pomádu som ešte nemala, no už som zvažovala, že na obočie vyskúšam niečo nové, takže sa z nej veľmi teším! Je to aspoň niečo iné od toho, čo som používala teraz.
Druhou vecou bol nádherný trblietavý lak, ktorý sa mi perfektne hodí aj k šatám na stužkovú, takže som si istá, že ho využijem aj tam! :)
Ďalej v balíčku bol krásny tekutý rúž v tmavej, sýtej ružovej farbe a krásne mini trblietavé štetce, ktoré využijem najmä počas dní, kedy nie som doma a potrebujem mať pri sebe nejaké menšie štetce, na ktoré sa môžem spoľahnúť :) Balíček bol teda plný skvelých vecí, ktoré sa mi okamžite zapáčili a viem, že ich budem používať denno-denne :)
Tak čo, vyskúšate túto perfektnú ponuku? :)

2 komentáre :

  1. Mystery bag už jsem u někoho viděla a ty štětce jsou prostě boží! :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť