SOCIAL MEDIA

JaSpravím.sk

30. novembra 2017
Ahojte!
Dnes tu mám pre vás článok o perfektnom portáli, ktorý využívam už viac ako rok.
Týmto portálom je Jaspravim.sk. Neviem či ho poznáte, možno aj áno. Je to portál, na ktorom môžete predávať výrobky či služby. Rovnako ich však môžete aj nakupovať.
Je to perfektné miesto pre ľudí, ktorí si chcú privyrobiť niečím, čo ich baví a čo chcú možno v budúcnosti robiť.

Registrácia je zdarma a hneď po tejto registrácií môžete začať predávať alebo nakupovať. Ak chcete predávať, stačí si urobiť inzerát, v ktorom napíšete všetky podrobnosti o ponúkanej službe/výrobku a všetky informácie, ktoré potrebuje zákazník vedieť. Hneď na to stačí poslať inzerát na schválenie a o pár hodín či dní budete môcť predávať.
Ja na Jaspravim.sk predávam služby vo forme písania článkov už viac ako rok a s celým spracovaním stránky nemôžem byť viac spokojná! Predala som už veľké množstvo článkov a mám hodnotenie "Majster predajca", za čo som neuveriteľne šťastná.
Práve vďaka tejto stránke som začala písať články omnoho častejšie. Vďaka každej jednej objednávke, ktorá mi prišla som získala ďalšie skúsenosti a som v tom, čo robím, stále lepšia a lepšia.

Vďaka spolupráci s portálom Jaspravím.sk som si mohla vyskúšať službu podľa vlastného výberu. Keďže spravovaniu sociálnych sietí a písaniu článkov sa venujem, takúto službu som vyradila. Nakoniec som si vybrala výrobu náramkov, ktoré ma veľmi zaujali!
Náramok som si vybrala presne podľa toho, aký som chcela. Objednávala som si od predávajúceho BraceletOfLove. Tieto náramky ma zaujali, pretože činka je znak toho, že ma baví zdravá strana a cvičenie. Spolu v kombinácií s tmavými kamienkami je to perfektné zladenie. Po takýchto náramkoch som pozerala už dlho, pretože sa vždy skvelo hodia k outfitu a jednoducho oživia ruku. Náramok je kvalitne spracovaný, nikde nič netrčí, všetko je dobre spravené. Rovnako mi sadla aj veľkosť náramku, ktorú som len odhadla, pretože som nevedela, akú veľkosť mám zvoliť.
Predajca bol aktívny, hneď sa ma pýtal na otázky ohľadom náramku, či by som chcela lesklé alebo matné kamienky a podobne. Dalo sa s ním veľmi dobre komunikovať a mala som z celého nákupu veľmi dobrý pocit. Aj vďaka tomu bolo moje konečné ohodnotenie 5 hviezdičiek z 5.
Bola som veľmi rada, že služby môžem vyskúšať aj z tej "druhej strany" ako zákazník, ktorý si ich nakupuje. Videla som celý proces zas z inej stránky a všimla som si aj iný druh komunikácie, kde ja som nebola predávajúci, ale kupujúci.
Práve na komunikácií vždy veľmi záleží. Ak sa s vami predávajúci vie dohodnúť, môžete tak dostať vždy ten najlepší výrobok, aký chcete. Rovnako je to však aj naopak. Musíte sa vedieť dohodnúť aj vtedy, ak ste vy predávajúci a potrebujete získať nejaké informácie. Nikdy sa nemusíte báť opýtať sa zákazníka, čo v skutočnosti potrebuje, ak ste niečomu neporozumeli.
Poznáte tento portál? Skúšali ste ho už niekedy? :)

4 komentáre :

  1. Jé ty činky jsem už někde viděla, mám pocit, že na instagramu. Docela zajímavý náramky.:)


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tento portál poznám. Mám na ňom dokonca účet a aj som tam skúsila niečo predávať nuž veľmi sa mi nedarilo. :D

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si založila účet len tak zo "srandy", že vyskúšam a celkom mi to pomohlo :)

      Odstrániť