SOCIAL MEDIA

beauty tip: Mary Kay

6. novembra 2017
Vždy, keď idem písať nejakú recenziu na kozmetiku, veľmi sa na to teším, no aj sa trochu obávam toho, aby som vám podala všetky informácie, ktoré by ste potrebovali. Nikdy neviem presne opísať vôňu, no vždy sa o to nejako aspoň trochu snažím. Dnes mám pre vás recenziu na tri perfektné výrobky od značky Mary Kay!

Tri krásne produkty, ktoré mi nedávno prišli od Mary Kay som si okamžite zamilovala. Nachádzali sa medzi nimi: parfumová voda Live Fearlessly, krém na ruky Little Gifts s vôňou vanilky a mäty a nakoniec hubku na mejkap.
Ako prvú tu mám vôňu Live Fearlessly, s ktorou sa mi spája aj menší príbeh. Viete, pri každej vôni mám nejaké spomienky na ľudí, momenty či nejaké veci, ktoré sa udiali. Vďaka parfumom sa vždy cítim viac žensky, lepšie a sebavedomejšie. Hneď po tom, ako som otvorila a ovoňala túto parfumovú vodu, vedela som, že ju budem nosiť neustále. Odkedy mi prišla, nie je dňa, kedy by som si ju nedala. Vďaka nej cítim akoby také povzbudenie, cítim sa omnoho lepšie, som sama sebou a nejako sa cítim dobre vo vlastnom tele. Pri žiadnej vôni sa mi to ešte nestalo, a preto ma to veľmi prekvapilo. Podľa mňa je výber tej správnej vône veľmi dôležitý. Svojou vôňou môžete druhého človeka nielen očariť, ale aj priťahovať. Táto vôňa mi neskutočne sadla a som s ňou tak spokojná, že ju používam každý jeden deň.
Druhou vecou, ktorá sa mi neskutočne na tejto vôni páčila bola aj fľaštička, v ktorej je. Jemná, ženská a pripomínajúca nejaký kryštál. Podľa mňa by vôňa mala presne takto vyzerať.
Kľúčové zložky vône sú: taliansky bergamot a zázvor.
Ako sa teraz pozerám na popis fotiek, normálne sa usmievam. Táto vôňa je presne určená na to, aby ženám podporila ich sebavedomie. Aby sa každá žena cítila perfektne a dobre. Pretože tak to má v skutočnosti byť.
Druhým výrobkom, ktorý pre vás mám je tento perfektný krém na ruky, ktorý som si okamžite zamilovala. Spojenie vanilky a mäty je dosť neobvyklé, a práve preto je aj veľmi zaujímavé. Krém perfektne vyživuje a hydratuje ruky. Hodí sa skvelo na zimné obdobie kedy ruky musia odolávať nízkym teplotám a tuhým mrazom. Okrem toho vám tento krém rýchlo na rukách zaschne, takže nemáte nepríjemný mastný pocit, ktorý trvá ešte dlho. 
Veľmi sa mi zapáčil aj dizajn obalu, ktorý má príjemnú zelenú farbu. Keď otvoríte krém, najprv budete cítiť len vanilku, no hneď po nanesení sa vám roznesie aj vôňa mäty. 
Poslednou skvelou vecičkou, ktorú tu pre vás mám je hubka na mejkap. Takúto hubku používam každý jeden deň na rozotieranie mejkapu. Niektorí ľudia hovoria, že nie je dobrá, pretože pojme veľa mejkapu a na tvári vám ostane len menšia časť, preto spotrebujete omnoho viac produktu, akoby ste chceli. Ja som si však nič také nevšimla. Štetcom sa mi mejkap nikdy úplne dobre nerozotieral, a tak som raz vyskúšala túto hubku. Musím povedať, že pomocou nej mám mejkap rovnomerne rozotrený a nikdy s ním nemám problém :) 
Táto hubka je veľmi šikovná, pretože má menšie rozmery a dostane sa do každého záhybu na tvári :) 

A čo vy a výrobky od značky Mary Kay? Ktoré sú vaše obľúbené? :) 

2 komentáre :

  1. Great products! :)
    https://www.beautyandvibes.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vôňa a hubka vyhovujú aj mne,maximálne :) s krémom na ruky v tejto vôni mám trošku problém, pretože spojenie vanilky a mäty mi nejak nejde dokopy :) ale ten druhý fialový sa mi páči :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť