SOCIAL MEDIA

beauty tip: bronzing kit

28. novembra 2017
 Kozmetika ma asi nikdy neprestane prekvapovať alebo baviť. Jednoducho, vždy nájdem niečo, čo som ešte neskúšala, čo som nemala doma alebo čo by som chcela vyskúšať. Rovnako na tom je aj táto darčeková kazeta, ktorá mi prišla z interentového obchodu ElNinoParfums.sk. Poďte sa spolu so mnou pozrieť, čo som si v nej našla.

Na začiatok musím povedať, že najradšej nakupujem kozmetiku, ktorú poznám a ktorej výrobky používajú aj moje kamarátky, ktoré sú s nimi spokojné. Rada však skúšam aj také veci, ktoré nepoznám a takto môžem zistiť, či náhodou daná vec nebude dobrá a nestane sa ďalším mojím favoritom. Vďaka blogu tak môžem skúšať aj rôzne značky, o ktorých som doteraz ani len nepočula.
Táto darčeková kazeta - Makeup Trading Bronzing Kit je za skvelú cenu a plná výrobkov, ktoré sa naozaj oplatia.
V kazete nájdete 4 produkty na maľovanie, jeden štetec, dva aplikátory na nanášanie očných tieňov a veľmi peknú milú hubku. Musím povedať, že kazeta je krásne spracovaná a vďaka obalu ma takisto upútala. Výrobky v nej sú naukladané veľmi pekne a držia vďaka plastovému stojanu, ktorý ich drží. Nestane sa tak, že by sa po kazete nejako kotúľali alebo šmýkali.
Ako prvý výrobok, po ktorom som hneď siahla bol bronzer, ktorý má v strede pekný akoby slnečný tvar. Na prvý pohľad farba nie je príliš tmavá, čo sa potvrdilo aj pri nanášaní, a preto sa nestalo, že by som mala pri kontúrovaní tváre nejaký tmavý schod alebo skok na pleti.
Bronzer má veľmi dobrú štruktúru, vďaka ktorej sa pri nanášaní z neho nepráši a nemáte všade naokolo jemný hnedý prach. Krabička sa dá dobre otvárať a takisto aj zatvárať. Nestane sa, že by ste ho našli v kabelke otvorený. Za mňa dostal tento bronzer veľmi dobré hodnotenie a určite by som doň išla ešte raz.

Druhým výrobkom s nádhernými farbami bola paletka leskov na pery. Nie sú to však klasické tekuté lesky na pery, ale také tie tuhé, gélové, ktoré vyzerajú na perách prirodzene. Po nanesení každej farby som mala pery plnšie, výraznejšie, no stále vyzerali prirodzene, akoby som mala len tmavší odtieň pier. Veľmi dobre sa nanášajú aj aplikátorom, ktorý sa dostal v kazete. Farby sa mi takisto veľmi páčia. Jedna, tmavá červená, sa hodí presne na toto jesenné obdobie! Rovnako ako pri bronzeri, veľmi sa mi páči balenie, v ktorom lesky sú.
Ďalším výrobkom sú očné tiene. V balení sa nachádzajú tri farby, ktoré perfektne sadnú s leskami na pery. Očné tiene sa neprášia, dobre sa nanášajú (napríklad aj aplikátorom, ktorý sa dostal v kazete) a vydržia na oku niekoľko hodín. Ja som si ich vyskúšala dať v sobotu ráno, aby som ich aspoň trochu otestovala a musím povedať, že do poobedia (približne do 15:00) vydržali veľmi pekne. Bolo vidno, že by ich bolo treba jemne znova "pretrieť", no nebolo to až také hrozné. Očné tiene ani nepadajú pod oči, takže celok vyzerá naozaj veľmi dobre :)

Posledným výrobkom, ktorý sa dá použiť na líčenie z tejto kazety je bronzer v tvare guľôčok. Úprimne povedané, takýchto výrobkov mám doma niekoľko, no nepoužívala som ich často. Tento bronzer ma veľmi milo prekvapil, dá sa s ním jednoducho pracovať, dobre sa nanáša a nezanecháva nijaké škvrny na tvári, ktoré by sa ťažko rozotierali.
Ďalšími vecami, ktoré som teda našla v kazete bol štetec, dva aplikátory a hubka, s ktorými som moc spokojná a určite by som do tejto kazety išla ešte raz! Za málo peňazí poskytuje táto kazeta veľmi veľa kvalitných výrobkov, na ktoré by mal staviť každý.
Skúšali ste už podobné darčekové kazety? :)

4 komentáre :

  1. This bronzing kit looks super stunning!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta kazeta vypadá fakt dobře. Já to mám jinak jak ty, spíše si kupuji mnou či kamarádkami ověřenou kosmetiku, ale také se nebráním zkoušení. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Very nice!

    https://dinamighty.com/black-boots/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa páči najma celkový vzhľad kravičky. Vyzera naozaj rozkošne! Krásne fotky a aj odtiene sa uplne trafili do môjho vkusu 😌

    Na mojom blogu tiez prave prebieha vianočná súťaž - budem velmi rada ak sa zapojis 💙
    https://emmareyess.wordpress.com/2017/11/28/vianocna-giveaway/

    OdpovedaťOdstrániť