SOCIAL MEDIA

"inspiration-overload"

10. mája 2019
Podľa mňa je inšpirácia veľmi dôležitá. Či už inšpirácia na písanie, inšpirácia v kozmetike alebo móde a takisto aj inšpirácia pri všetkom, čo robím. V takýchto chvíľach mi často pomáhajú rôzne sociálne siete a stránky, ktoré majú plno zaujímavých fotografií, nejakých tých citátov či videí, ktoré mi prinesú ďalšie myšlienky a môžem tak rozmýšľať ďalej, čo podniknem alebo spravím.

Občas je ten inšpirácie fakt moc. Na instagrame mám v sledovaných asi štyri stránky s citátmi, ktoré sú však veľmi aktívne a za deň tam mám minimálne 50 citátov alebo nejakých múdrych slov, ktoré jednoducho nestíham ani čítať.
Na druhú stranu mi však často pomáhajú uvedomiť si mnohé veci. Rovnako tam mám však niekoľko stránok s módou, vďaka čomu sa inšpirujem k tomu, ako vytvoriť ten najlepší outfit, v ktorom sa budem cítiť dobre, a ktorý bude aj dobre vyzerať.
Často si outfit deň dopredu naplánujem, pretože ráno nemám toľko času. Ak však idem do školy poobede, outfit si pripraviť stihnem. Vždy sa snažím skombinovať niečo, čo bude vyzerať dobre, zaujímavo, no niekedy je to fakt ťažké, čo je dôvod, prečo si vždy "vypomôžem" aj takouto stránkou, ktorá má inšpirácie na rozdávanie.
Používate aj vy stránky na inšpiráciu? Nech je akákoľvek, či už v móde alebo celkovo v živote, pomáhate si takýmito stránkami? :)

4 komentáre :

  1. Často taky sleduji nějaké citáty, mám je hodně ráda a pomáhají mi si leccos uvědomit :) na oblečení moc inspiraci nehledám, ale na psaní, focení a život, to jo :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky hledám inspiraci na různých stránkách i na instagramu. Jak už v oblečení, tak ve focení apod.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gorgeous body suit Love the colour xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/05/grayson-monae-because-looking-and.html

    OdpovedaťOdstrániť