SOCIAL MEDIA

about school II.

16. októbra 2017
Keď som tak čítala komentáre pod článkom o škole (about school), ktorý bol už fakt veľmi dávno, veľmi ma potešili. Myslím, že som niektorých celkom prekvapila tým, že je moja škola päťročná. A viem, že niektorých som prekvapila aj odborom, ktorý na strednej študujem.


Výber strednej školy u mňa nebol vôbec jednoduchý. Mala som na výber Obchodnú akadémiu a Hotelovú akadémiu. Vybrala som si Hotelovú najmä kvôli dobrému hodnoteniu, praxi a podobne. Myslím že ak by sa náhodou niečo stalo a nešla by som na výšku, (nikdy neviete, čo príde) vždy mám v rukách niečo, čo môžem robiť.

Po vychodení strednej školy však v tomto odbore neplánujem pokračovať. Úprimne? Nikdy som to ani robiť nechcela. Manažovanie hotela či recepčná má nijako nelákali a ani nelákajú. Som tvorivý človek, chcem niečo tvoriť.

Práve preto si dávam prijímačky na žurnalistiku a médiá. Je to niečo, čo je pre mňa zaujímavé a viem, že ma to bude baviť, pretože sa o to zaujímam už niekoľko rokov. Dúfam, že sa mi to podarí! :)

Nikdy však nebudem ľutovať tie skvelé roky, ktoré som prežila na tejto škole. Našla som si tu tých najlepších ľudí, ktorých som mohla stretnúť. Moje kamarátky, ktoré som tu stretla, ľudí, ktorí ma posunuli vpred a takisto aj skvelých parťákov na obsluhovanie na akciách, ktoré bývali do rána :) Na tie noci a dni nikdy nezabudnem!

P.S.: Bundička je s Dresslily.com, kde nájdete aj mnoho iných krásnych kúskov :) 

9 komentárov :

  1. Tak to ti moc držím palce, aby jsi se na žurnalistiku a média dostala, vím, že bys v tom byla skvělá :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé a to já jsem chtěla jít na hotelovku, alespoň bych něco měla... když jsem vypadla z prvního oboru na vysoký, litovala jsem, že nemám žádné zaměření ze střední. :)
    Jinak snad se ti to povede. :)
    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bundička je veľmi pekná :), presne niečo také by som potrebovala :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já teď média a žurnalistiku studuju - miluju! :) Držím palce.

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť