SOCIAL MEDIA

srdiečkový rúž

22. mája 2022

 Ahojte!  

Milujem rúže, balzamy a rôzne lesky na pery. Myslím, že sú súčasťou výbavy každej ženy. Niekedy však nájsť ten správny je veľmi ťažké. Tieto od Mary Kay sú podľa mňa presne tými, ktoré spĺňajú všetky moje požiadavky.  

Musím povedať, že som bola hneď na prvý pohľad z rúžov nadšená. Príjemný dizajn a krásny odtieň predurčovali tieto produkty k tomu, aby mali, minimálne u mňa, úspech. Nesmiem zabudnúť ani na krásnu sladkú vôňu. Výrobcovia vedia, ako na ženy, a pri rúžoch je to podľa mňa dvojnásobné. Nechcem spočítať, koľkokrát som si rúž kúpila preto, lebo pekne voňal alebo mal pekný obal.

Ale späť k týmto zázrakom! Musím povedať, že rúže majú naozaj krásne odtiene a hneď na prvý pohľad vidieť, že sú kvalitné. Keďže sú tvarové do tvaru srdca, veľmi ľahko a presne sa s nimi pracuje. Mne sa podarilo dať rúže na prvýkrát hneď dobre bez toho, aby som ho mokrou utierkou nejako dávala dole alebo niečo zotierala.

Farby sú sýte, stačí naozaj jedna vrstva a na perách krásne vyniknú. Taktiež nie je dobré, keď si z rúžov dávate veľa vrstiev. Je to neprirodzené, nepekné a hlavne, na perách budete mať nepríjemný ťaživý pocit. Rúže takisto pery hydratujú, takže sa netreba báť nepríjemného šupinkovania alebo príliš "suchého vzhľadu". 

Najtmavší rúž Bold Red sa hodí hlavne na situácie, keď chcete niečo výraznejšie. Prípadne na večer. Počas dňa sa mi najlepšie nosí Natural Confidence, ktorý má krásny prirodzený odtieň. Tretí odtieň Courageous Pink som dala sestre, ktorá má rada ružové odtiene. 

Odtieň Natural Confidence


Odtieň Bold Red

Rúže majú tiež veľmi pekný a jednoduchý dizajn balenia, ktorý určite patrí do každej kabelky. Uzáver dobre drží a ani pri nesprávnom skladovaní sa neotvára. Srdiečkový tvar poteší každú milovníčku zaujímavých kozmetických produktov a mňa teší aj to, že rúže majú hlbší význam, ktorým je:

"Nákupom tohto zábavného rúžu v tvare srdca podporíte celosvetový program Pink Changing Lives℠ spoločnosti Mary Kay, ktorý ponúka hodnotnú pomoc ženám a ich rodinám. V Českej a Slovenskej republike prispieva spoločnosť Mary Kay čiastkou 0,70 EUR z každého predaného rúžu Nadačnému fondu Be Charity."

Zverejnenie komentára