SOCIAL MEDIA

beauty tip: Mary Kay

9. mája 2022

Pred približne tromi týždňami mi prišiel krásny balíček z Mary Kay a ja som mala čas až teraz, aby som sa k nemu dostala a zrecenzovala vám ho. Aj keď produkty používam na pomerne pravidelnej báze. Poďme sa na všetko spoločne pozrieť!

Začnime starostlivosťou o telo, ktorá prišla vo forme perfektnej kolekcie na pedikúru. Musím sa priznať, že takéto kolekcie som nikdy nemala. Dokonca, prípavky na pedikúru moc nepoužívam. Spravidla mi stačí telové mlieko, ktoré nanášam na celé telo. Krémy však nádherne voňajú a majú perfektný účinok. Súprava obsahuje peeling na nohy, masku na nohy a tzv. pemzu, pomocou ktorej si môžete upraviť suchú pokožku na pätách. Ja mám tú výhodu, že suchšiu pokožku nemám, takže tohto pomocníka posuniem ďalej, ale! Maska na nohy? Tú som musela, samozrejme, okamžite vyskúať. Aplikovala som ju na nohy, tie som následne zabalila do ponožiek a nechala pár hodín pôsobiť. Následne som aplikovala krém, ktorý má nádhernú sviežu, citrusovú vôňu.

Musím povedať, že citrusová vôňa nielen zlepší náladu, ale takisto uvoľní a prenesie vás do príjemných jarno-letných dní, ktoré konečne prichádzajú! Ak teda hľadáte prípravok, ktorý vám poskytne kvalitnú starostlivosť o nohy, táto kolekcia je na to ako stvorená.

Druhými sú takéto šikovné pomôcky, ktoré slúžia na lepšie vyčistenie tela. Hubok mám doma niekoľko a nová vždy poteší, pretože by sa mali pravidelne meniť. Druhou je takýto špeciálny pomocník, ktorý, ak sa nemýlim, je takisto na čistenie tela. Ešte som ho nestihla použiť, no musím povedať, že má veľmi praktické "putko", do ktorého vložíte štyri prsty a začnete používať.

Ešte predtým, ako sa pustíme do dekoratívky vo forme tekutých líceniek, sa pozrieme na maličký krém, ktorý sa na fotke nachádza úplne napravo. Ide o očný krém na okamžité zmiernenie opuchu. Už žiadne nepekné opuchy počas skorého rána, používanie studených lyžičiek alebo plátkov uhoriek! Krém sa používa veľmi jednoducho, pretože má praktický aplikátor. Stačí, aby ste vytlačili potrebné množstvo a následne ho aplikovali na opuchnuté miesto. Ja som ho použila v jednu sobotu, tesne pred odchodom do školy (život externistu) a musím povedať, že zaúčinkoval takmer okamžite po aplikácii.

Tekuté lícenky som ešte nikdy nemala. V mojej kozmetickej zbierke sa nachádzajú len tie tuhé, ktoré dokonca ani často nepoužívam. Musím povedať, že nie som lícenkový typ, no tieto ma úplne zmenili. pretože majú nádhernú, no pritom jemnú farbu, ktorá pôsobí na pokožke veľmi prirodzene. Ak by ste chceli niečo tmavšie, odporúčam siahnuť po odtieni Berry Happy. Ja mám doma Blushing Pink a Dewy Peach

Lícenka vydrží dlhé hodiny a na tvári sa "nezolieva". Drží na svojom mieste a je nádherná. Do jarného či letného "nahého" looku je ako stvorená.

Ja som z noviniek od Mary Kay nadšená. Ktoré sa vám páčili najviac? :) 

Zverejnenie komentára