SOCIAL MEDIA

beauty tip: caudalie

4. mája 2022

 Caudalie sa prvýkrát presadilo vo svete starostlivosti o pleť pred viac ako 25 rokmi, pričom jadrom značky je technológia, ktorá bráni starnutiu. Od liftingových a spevňujúcich krémov, ktoré sľubujú, že budú dvakrát účinnejšie ako retinol, až po očné krémy, ktoré vyživujú avokádovým olejom a peptidmi vyvolávajúcimi mladosť, Caudalie si urobilo meno tým, že vytvorilo produkty starostlivosti o pleť, ktoré sú nielen čisté a účinné, ale aj luxusné. dobre. Je jasné, prečo majú produkty značky milióny fanúšikov po celom svete.

Od spustenia Caudalie v roku 1995 sa značka nekonečne zaviazala etablovať sa ako jedna z najudržateľnejších kozmetických značiek v tomto odvetví. Prípravky Caudalie neobsahujú zložky ako parabény a sulfáty a spoločnosť je od roku 2012 popredným členom 1 % pre Planet. Základom je aj recyklácia. Do roku 2022 sa snažia „mať všetky produkty vyrobené z recyklovaných materiálov, ktoré sú tiež recyklovateľné alebo znovu naplniteľné.“

Jedinečné zloženie značky je len jedným z mnohých dôvodov jej úspechu. Príbeh Caudalie sa začal v srdci viníc v Bordeaux v roku 1995, keď Thomas a jej manžel Bertrand zistili, že hroznové jadierka obsahujú jedny z najsilnejších antioxidantov na svete a zvyšok je história. O dva roky neskôr duo uviedlo na trh svoje prvé produkty obsahujúce polyfenoly z hroznových jadierok.

Vinica v Bordeaux, kde to všetko začalo pre Caudalie (Château Smith Haut Lafitte), patrí do rodiny spoluzakladateľky Mathilde Thomas. Počas stretnutia s profesorom Josephom Vercauterenom vo vinici počas zberu sa ona a Bertrand dozvedeli o potenciáli hrozna pri transformácii kože. Značka s Vercauteren spolupracuje dodnes. Caudalie tiež urobilo niekoľko neuveriteľných vecí ako záväzok urobiť svet čistejším a bezpečnejším miestom, vysadiť viac ako osem miliónov stromov po celom svete a darovať 1 % z hrubého predaja environmentálnym organizáciám. V roku 2020 značka vytvorila iniciatívu 100 % Plastic Collect, ktorá zabezpečuje, že značka regeneruje a recykluje rovnaké množstvo plastov, aké používa.

Z histórie sa však presuňme na samotný produkt. Ja som dostala z ElNino.sk Caudalie Vinoclean Gentle Buffing Cream – jemný peelingový krém pre citlivú pleť. Ten je určený na vyčistenie pleti a odstránenie menších nečistôt a odumretej kože. Ja síce citlivú pokožku nemám, no musím povedať, že jemnejší peeling, ako tie klasické, ktoré mám doma, ma rozhodne potešil. Je veľmi príjemný, dobre sa používa a pokožka po ňom nie je príliš začervenaná.

Použitie je veľmi jednoduché. Produkt si aplikujete na pleť a krúživými pohybmi vtierate. Ja väčšinou počkám 5 minút, pokým si umyjem zuby, a následne dám peeling vlažnou vodou dolu. Keďže mám suchšiu pleť, na pokožku si dám ešte hrubšiu vrstvu hydratačného krému a nechám vstrebať.

Produkt môžete používať každý jeden deň. Krásne vonia a jeho použitie je rýchle a jednoduché. Keďže je pomerne kompaktný, zmestí sa aj do kabelky alebo kufra. 

Caudalie Vinoclean Gentle Buffing Cream je skvelým pomocníkom, ktorý poskytuje výborné účinky a je vhodný pre všetky typy pleti. Ak teda hľadáte jemný peeling, ktorý dobre vonia, rozhodne po ňom siahnite.

Zverejnenie komentára