SOCIAL MEDIA

summer must haves

6. mája 2022

Aj keď všetci milujeme trendy, žiadny šatník sa nezaobíde bez toho najnutnejšieho. Sú to položky, na ktoré sa obraciate pri vytváraní takmer každého oblečenia. Od jednoduchého bieleho trička až po klasické maxi šaty sú to kúsky, ktoré si vyžaduje každý letný šatník. Takže, ak chcete túto letnú sezónu zlepšiť svoju módnu hru, musíte vedieť, ktoré to sú. Vytvorila som zoznam, ktorý vás prevedie všetkými letnými stálicami, ktoré musíte mať. (A, samozrejme, nechýbajú v ňom štýlové plavky)

Biele tričko

Biele tričko možno nie je najvzrušujúcejším kúskom oblečenia, no je jedným z najuniverzálnejších. Jednoduchý letný štýl sa hodí takmer ku všetkému a vyzerá skvele. Či už teda nosíte čierne nohavice, vzorovanú sukňu, maxi šaty alebo džínsy, s týmto základným kúskom nikdy nič nepokazíte.

Tričko môže mať aj jednoduchú potlač.

(zdroj: Manzara.sk)

Rifľová bunda

Hoci v lete nepotrebujete veľa vrchného oblečenia, džínsová bunda je nevyhnutná. Ideálne na ráno a večer. Klasický dizajn vás udrží v teple, aj keď teplota začne klesať.

Biela košeľa

Biela košeľa, prípadne blúzka na gombíky je ďalšou všestrannou letnou nevyhnutnosťou. Dá sa nosiť k džínsom, šortkám, sukniam aj pod šaty. Okrem dodávania lesku ležérnym outfitom je tento štýl ideálny aj na vylepšenie vzhľadu vášho žiarivého letného opálenia.

Blúzka môže mať aj pekné detaily.

(zdroj: Manzara.sk)

Košeľové šaty

Či už idete do kancelárie, na večerné drinky alebo do svojej obľúbenej kaviarne na neskoré raňajky, košeľové šaty sú skvelou voľbou pre váš outfit. Šikovný a jednoduchý štýl je ideálny na to, aby ste sa cítili trendy a vyzerali bez námahy elegantne.

Boyfriend jeans

Zatiaľ čo úzke džínsy sú nepochybne zimnou nevyhnutnosťou, boyfriend džínsy sú základom leta. Neformálne, pohodlné a tak cool! Tieto uvoľnené nohavice vyžarujú dokonalú atmosféru slnečného obdobia. Nezabudnite sa však rozhodnúť pre letné odtiene modrej namiesto tmavej, zimnej čiernej.

Skvelo vyzerajú aj široké nohavice známe ako "cullottes".

(zdroj: Manzara.sk)

Denimové šortky

Keď chcete v lete ukázať svoje nohy, džínsové šortky sú perfektnou voľbou. Skúste skombinovať pár s tričkom a teniskami pre roztomilý ležérny vzhľad alebo so zapínaním na gombíky a topánkami pre niečo trochu luxusnejšie.

Crossbody kabelka

Žiaden letný šatník nemožno považovať za kompletný bez zaujímavej farby. Zatiaľ čo by ste si mohli kúpiť oblečenie v jasných farbách, elegantná crossbody bude oveľa praktickejšou voľbou. Bez ohľadu na to, či je modrá, červená, ružová alebo žltá, svoju farebnú crossbody budete môcť spojiť s mnohými outfitmi, aby ste okamžite zvýraznili štýl.

Ružové kabelky vyzerajú perfektne a výborne sa hodia na leto.

(zdroj: Manzara.sk)

Plavky

Aký by to bol zoznam, ak by sa v ňom neobjavili aj plavky? Tých nie je nikdy dosť a na každé leto je potrebné zaobstarať si aspoň jedny nové. Ja sa tento rok obzerám hlavne po netradičných kúskoch v rôznych farbách, no ak nie ste príliš experimentátormi, pokojne siahnite aj po jednofarebných modeloch.

Takéto dvojdielne jednofarebné plavky by som určite brala.

(zdroj: Manzara.sk)

A čo vy a vaše must haves na leto? :) 

Zverejnenie komentára