SOCIAL MEDIA

beauty tip: Vichy UV Protect Dialy Care Anti-shine Cream SPF 50

31. marca 2022

 Krémov nie je nikdy dosť. A to platí hlavne vtedy, keď máte suchú pokožku. Ja som ich počas svojho života vyskúšala už niekoľko a musím povedať, že som našla len zopár, ktoré mi vyhovovali. Jedným z nich je Vichy UV Protect Dialy Care Anti-shine Cream SPF 50, ktorý mi prišiel z ElNino.sk. Okrem toho, že skvelo hydratuje, má aj UV filter, vďaka ktorému chráni pokožku. Poďme si o ňom povedať niečo viac.

Krém Vichy UV Protect Dialy Care Anti-shine Cream SPF 50 je ľahký a nemastný. Rýchlo sa vstrebáva a poskytuje istotu, že pokožka ja hydratovaná nielen na povrchu, ale aj v hĺbke niekoľkých vrstiev. Produkt je mierne parfumovaný, no nie príliš. Funguje však ako skvelý základ pre mejkap alebo iné produkty. Výsledok sa nebije, takže nevadí ani ľuďom, ktorí majú vyššiu citlivosť.

Nanášanie krému je rýchle. Všetko uľahčuje praktický aplikátor. Produkt nie je príliš hustý, takže je rozotieranie po tvári ľahké. A vstrebávanie ešte jednoduchšie. Nezanecháva mastný filter, je jemný a vhodný pre všetky typy pletí.

Okrem toho netreba zabúdať ani na samotné balenie. To nie je príliš masívne ani veľké, takže ho pokojne zmestíte aj do malej kabelky. Môžete ho mať neustále pri sebe a kedykoľvek použiť. Jeho výdrž by mala byť celý deň, no ak sa vám náhodou bude zdať, že potrebujete ešte jednu vrstvu, pokojne si ho naneste znova.

Vichy je vo všeobecnosti pre mňa značkou, ktorá nikdy nesklame a poskytuje viac ako skvelé výsledky. Jej produkty mi vždy sadli a poskytli nejaké výhody. Napríklad, šampón ma vždy zbavil lupín, krém mi zas poskytol ochranu pred slnečnými lúčmi a hydratáciu.

Tento produkt je jedným z najlepších, ktoré som mala možnosť v posledných mesiacoch testovať. Príjemne ma prekvapil, pretože som poslednou dobou nemala na krémy príliš veľké šťastie. Teraz mám však pri sebe pomocníka, ktorý budem používať nielen v lete, ale aj v zime. Pretože UV lúče pôsobia na pleť aj vtedy, keď je zamračené alebo slnko nesvieti priamo.

A čo vy a Vichy? Skúšali ste už tento krém, prípadne iné produkty?

Zverejnenie komentára