SOCIAL MEDIA

new products from Nivea

7. mája 2020
Viete ako tu vždy ospevujem značku Nivea? Tak máte tu part neviem koľký, pretože mi prišlo nedávno zopár kúskov. A okrem toho, že mi to spríjemnilo tieto dni, kedy som celý čas len doma a obmieňam dve veci - cvičenie a pracovanie - mi tie produkty veľmi sadli a mala som dostatok času vyskúšať ich, otestovať a zistiť, ako na mne fungujú. Poďme teda rovno na to! :)

Poďme na prvú vec, ktorou je telové mlieko, ktoré má spevňujúci a samoopaľovací účinok. Úprimne, neviem či je to nejaký znak "odtiaľ z hora" alebo len náhoda (na ktoré neverím), ale za posledné dva týždne sa u mňa objavili rovno tri mlieka so samoopaľovacím efektom. A myslím, že na tento rok, kedy sa k moru nechystám (ako väčšina múdrych a zodpovedných ľudí, ktorí úplne v pohode obetujú jeden rok a ochránia sa tak pred týmto vírusom) budem takéto telové mlieka VEĽMI potrebovať.
Po otvorení som bola prekvapená, že som neucítila nijakú vôňu. Sama som si ešte hovorila, že je to pre Nivea čudné. Opak bol však pravdou, akonáhle som produkt dala na telo, ucítila som krásnu a perfektnú vôňu. Ono, opísať sa to ani nedá. A preto vám len poviem, že ide o príjemnú, jemnú a pritom sviežu voňu, ktorá na tele vydrží veľmi dlho. Ja som vyvoňaná v pyžame behala po dome a všade, kde som bola, ma bolo cítiť (v dobrom😂).

Asi najväčším plusom tohto mlieka je (okrem vône) jeho perfektná konzistencia. Ide o úplne klasické, nie príliš husté, ale taktiež nie príliš tekuté mlieko. Jednoducho sa po pokožke rozotiera. Taktiež sa dá veľmi jednoducho dávkovať z nádobky. Doma mám niekoľko mliek, ktoré sú husté a kým ich rozotriem, prestane ma to baviť a používam ich naozaj minimálne. Toto mlieko rozhodne nemá tento problém. Práve naopak. Veľmi jednoducho sa rozotiera, je príjemné a dobre sa s ním manipuluje.

A čo ten samoopaľovací účinok? Musím povedať, že už po druhom použití som videla rozdiel. Pokožka bola tmavšia. Priložím vám sem aj obrázok - ruku (časť dlane) tmavú nemám tak ako ostatok tela - pretože niekto si tam telové mlieko akosi neaplikoval tak, ako aj na ostatné časti. Do budúcnosti sa poučím! Fakt.
Samozrejme, ide o telové mlieko, ktorého hlavnou úlohou je hydratovať a postarať sa o telo. Až potom mu ide najmä o nejaký ten efekt tmavšej pokožky. Musím však povedať, že pokožka vyzerá tmavšie a mne to úplne stačí. Solárium nevyužívam a vždy som preto hnedá len počas leta, kedy sa opaľujem. Tento rok to vyzerá len na opaľovanie na záhrade alebo len na používanie tohto mlieka. A vôbec by mi to nevadilo, pretože vytvára veľmi prirodzené a jemné opálenie, ktoré je však vidieť. A to hlavne vtedy, keď ho používate na pravidelnej báze.
A netreba ani zabúdať na spevňovaciu funkciu, čo je obrovským plusom pre úplne každého - či už ženu alebo muža. Samozrejme, na spevnenie je dôležité cvičenie, no vždy je dobré mať menšieho pomocníka, prostredníctvom ktorého si môžete ešte viac pomôcť, no nie? :)
Druhým produktom je maska na tvár Urban Skin Detox. Na masku som sa tešila, pretože som ju už vo viacerých recenziách videla. Plus, od Nivea som už nejaké masky mala a boli skvelé.
Táto maska ma, samozrejme, nesklamala. Stačí ju dať na vyčistenú pleť po dobu 10 minút. Mám rada masky, ktoré nemusím mať na sebe polhodinu alebo dlhšie. Niekedy totižto nemám toľko času alebo sa mi toľko nechce čakať.

V tomto prípade ide o čiernu textilnú masku, ktorá skvelo priľne k pokožke. A síce je mokrá, netiekla mi po celom krku, čo musím povedať, že je veľké plus! Účinky masky sú najmä regenerečné. Okrem toho zmatňuje pleť a dáva príjemný studený efekt.
Masku môžete dať dole a buď si pleť opláchnete alebo si ju len utriete vatovým tampónom. Pre efekt "znovuzrodenia" odporúčam vodu! :)
Maska mi pleť veľmi príjemne vypla a taktiež jemne hydratovala. Po aplikácií som ju nemala príliš suchú, čo je veľkým plusom. A o "refreshing" efekte ani nehovorím. Najradšej by som ju používala každý deň 😅.

Inak neviem ako vy, ale mne sa veľmi páči, že Nivea jemne zachádza do dekoratívnej kozmetiky. Ale fakt tak jemne, že pri tom všetkom ostáva najmä ošetrujúca, no poskytuje aj jemný dekoračný účinok. Myslím, že je to veľmi príjemné a hlavne, jej dekoratívka nie je taká "agresívna", ako pri iných značkách. Príkladom sú mejkapy. Ja neviem ako vy, ale ja som mala desiatky mejkapov, ktoré spravili nepríjemnú masku, ktorú som musela dať hneď preč. Pritom ja so svojou pleťou potrebujem len jemné krytie, ktoré mi vyrovná tón farby pleti.
A presne takýmto jemným kúskom je BB krém 5 v 1. Ide o denný krém, ktorý poskytuje SPF20 a má jemné a veľmi prirodzené krytie. Pre mňa ako stvorené! Keď ho na pleť nanesiete, vyzerá prirodzene, veľmi pekne a skvelo vyrovná farbu pleť. Neviem či si pamätáte, ale prednedávnom som vám tu ukazovala  Ošetrujúci tónovací krém v hubke Cellular Cushion. Ten používam na pravidelnej báze, pretože je jemný, prirodzený a hlavne hydratuje a stará sa o pokožku. A to je pre mňa omnoho dôležitejšie ako vytvoriť na tvári masku, ktorá vyzerá neprirodzene. 
Ak teda hľadáte niečo, čo vám nielen pleť skrášli, ale taktiež sa o ňu postará, toto je ten najlepší výrobok :).
Štvrtou a poslednou vecou tu mám Ryžový peeling Aloe Vera. Doma už jeden od Nivea mám. Presne teraz neviem, o ktorý úplne ide, ale musím povedať, že mi veľmi vyhovuje, pretože nie je príliš drsný a pre pleť je priam stvorený. Dopredu som teda tušila, že tento bude rovnako dobrý ak nebude o niečo lepší. Moje dohady sa potvrdili, pretože z tohto peelingu som nadšená. 
Krásne vonia. Veľmi sviežo, čo sa na toto ročné obdobie skvelo hodí. Nehovoriac o tom, že je veľmi príjemný na pokožke. Dobre sa používa a pokožku nijakým spôsobom nedráždi. Jemne mi ju vysušuje, čo je však normálne, pretože pleť hĺbkovo čistí. Po jeho použití tak vždy použijem hydratačný krém. 
Plus, ide o veľmi kompaktné a skvelé balenie. Osobne mám radšej takéto ako veľké balenie, ktoré mám potom príliš dlho. Takto môžem rovno meniť pravidelne nejaké nové typy. 

9 komentárov :

  1. Ten scrub také omrknu, Niveu mám moc ráda a jejich produkty mě nikdy nezklamaly! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líbí se mi ten peeling, ale mám raději, když jsou zrníčka drsnější. Celkem dobře vypadá i BB krém.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja na celé telo mám radšej, keď je peeling ostrejší, ale na pleť mi je tento lepší. Ale samozrejme, keď máš rada niečo ostrejšie, oplatí sa popozerať niečo iné :) A BB krém je super!

      Odstrániť
  3. The bronzing lotion is definitely intriguing! Nivea has a lot of really wonderful products.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten peeling teď vídám fakt všude a hrozně ho musím vyzkoušet :) S BB krémy celkově na našem trhu nejsem spokojená, nikdy nesplňují všechno, co potřebuji. A hodně mě zaujalo to bronzující mléko, protože já jsem bílá jak stěna i v létě a nechci zas nic agresivního :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peeling je skvelý, určite popozeraj! :) A s BB krémami nie som spokojná ani ja. Tento je jeden z mála, ktorý bol veľmi dobrý :)

      Odstrániť
  5. Scrub mám tiež a je výborný. Páči sa mi, že je drsnejší ako napríklad ten ružový s vôňou malín. Na rozdiel od teba by som však brala, keby bolo balenie trošku väčšie. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já chci právě vyzkoušet peeling :) Ten mě láká od té doby co vyšel.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť