SOCIAL MEDIA

beauty tip: Clinique

5. mája 2018
Ahojte,
dnes mám pre vás recenziu na jednu skvelú kozmetickú sadu, ktorá mi nedávno pristála doma. Jedná sa o sadu od značky Clinique, ktorú som doteraz neskúšala ešte nikdy. Značku som z počutia poznala, a preto ma táto sada natoľko zaujala, že som si povedala, že do nej jednoducho pôjdem. Veď, prečo nie?



Kozmetické sady sú zaujímavé tým, že v nich nájdete zaujímavé výrobky, ktoré ste dovtedy nemuseli nikdy vyskúšať. Niekedy sú sady zložené tak, že niektoré výrobky z nich nevyužijete, a preto sa neoplatia, no sady, ako je táto od Clinique sú výhodné v tom, že nie sú príliš veľké, nachádza sa v nich len pár výrobkov a dokonca aj presne takých, ktoré určite využijete.
Dnešná sada je z internetového obchodu ElNino.sk. Našla som tam okrem tejto aj mnoho iných darčekových kaziet Clinique, v ktorých sú ďalšie skvelé produkty, takže ak by sa vám táto úplne nepozdávala, určite pozrite ďalšie! :)
V sade sa nachádza špirála, rúž a hnedá ceruzka na oči. Výhodou balenia je to, že keď krabičku otvoríte, jednoducho sa dá znovu zavrieť. Pri takýchto baleniach mám totižto mnohokrát problém, že ich otvorím a potom ich už nemôžem znova späť zatvoriť. Tuto je to však výhoda a môžem si nechať produkty jednoducho v krabičke.
Prvým výrobkom je špirála, na ktorú som bola veľmi zvedavá, pretože nie všetky špirály mi vždy vyhovujú. Práve preto som ju testovala aj ako prvú. Na začiatok som si všímala farbu. Tá je intenzívne čierna, čo ma veľmi potešilo. Špirály, ktoré majú dobrú pigmentáciu sú must-have, ktorý musím mať. Ďalej som si všímala kefku, ktorá nebola ani príliš veľká a ani príliš malá. Presne taká, akú mám rada.
Po nanesení mi špirála riasy nezlepila a jemne mi ich predĺžila a zahustila, vďaka čomu riasy vyzerali veľmi prirodzene a nie umelo. Neostávali na nich žiadne hrudky či zaschnutá farba vo veľkom množstve.
Druhým výrobkom je rúž. Ten je bledučkej ružovo-oranžovej farby. Takéto farby moc často nenosím,  som skôr zvyknutá na tmavé červené rúže, no bola som naň zvedavá. Trošku ma sklamal, pretože nemá veľmi silnú pigmentáciu a na perách ho vidno len slabo, no zato má veľmi dobrú konzistenciu a príjemne sa na perách nosí. Rovnako má aj celkom dobrú výdrž a nemusela som ho po každom pití opravovať.
Posledným výrobkom, ktorý som testovala a nachádzal sa v tejto sade bola hnedá ceruzka na oči. Ceruzky na oči moc nenosím, skôr rada nosím linky, a preto som sa bála, že by som si ju nevedela dať alebo že by som ju vôbec neznosila. Nemusela som však mať žiadne obavy, pretože ceruzka sa veľmi jednoducho na oči nanáša, má skvelú pigmentáciu a nosí sa veľmi príjemne. Výhodou je, že má dlhú výdrž, a preto aj po celom dni, čo som bola v škole, som ju nemusela opravovať. Po príchode domov som ju jednoducho odlíčila. Ani s tým nebol problém.

S celou sadou som bola veľmi spokojná. Výrobky sú kvalitné a za cenu, za ktorú sa sada predáva, sa určite oplatí zakúpiť si ju. Ja som bola voči kozmetickým sadám dosť negatívne ladená, pretože vždy keď som si nejakú kúpila, skoro polovica výrobkov z nej išla buď sestre alebo mamine, pretože ja som také výrobky nepoužívala. Pri tejto sade to však tak nebolo a určite bude vyhovovať aj vám! :)

3 komentáre :

  1. I love this brand! I've tried this mascara before and totally got to re-purchase it again.

    www.fashionradi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem se už na tyto sady od Clinique dívala, vypadají fakt dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku znám, ale nikdy jsem od ní žádný produkt nezkoušela :) líbí se mi ta rtěnka. Ale mnohem více mě láká vyzkoušet nějaký produkt z pečující řady.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť