SOCIAL MEDIA

everything will be alright

19. mája 2018
Ešte pred začatím celého tohto článku, ktorý dnes vyjde by som rada zverejnila meno výherkyňu  kozmetiky Ecocera z tohto článku, ktorou sa stala Simona Halásová. Gratulujem! :) A teraz späť k článku! :)
Keď sa spätne pozerám na posledných päť rokov svojho života, vidím veľmi zaujímavú paletu farieb, ktorá sa predo mnou zobrazuje. Nachádzajú sa vo mne dve osobnosti. Jedna hovorí, ako veľmi rýchlo tých päť rokov na škole ubehlo, no na druhej strane tá druhá osobnosť hovorí, že za tých päť rokov sa toho tak veľmi veľa odohralo, že človek, ktorý nastupoval na strednú školu, bol úplne odlišný ako ja.
Po chvíľke premýšľania som však dospela k záveru, že je to možné, aby sa mi zdal prvý deň na strednej škole, akoby to bolo len včera, no pritom je to už tak strašne dávno.

Na niektoré veci si budem pamätať navždy, na niektoré som zabudla a pripomeniem si ich vždy len vtedy, keď si ich prečítam v denníku. Myslím si však, že to najdôležitejšie, čo si chcem pamätať si navždy v mysli uchovám. Mám pred sebou akademický týždeň, po ktorom prichádza jeden z najdôležitejších týždňov v mojom živote. Ústne maturity, po ktorých sa do školy vrátim už len raz a potom ma čaká "dospelácky" život, kedy budem pokračovať na vysokej škole. Viete, je to trošku divné a čudné zároveň, sama si to stále nejako neuvedomujem, že už končím strednú školu. Stále sa cítim ako to dievča, ktoré tam išlo poprvýkrát.
Je to čudný a zároveň úplne nový pocit. Akoby som s mojím životom mohla robiť tak viac. Budem študovať to, čo ma baví a to, čo chcem aj robiť. Som zvedavá, čo mi ďalších 5 rokov prinesie :)

4 komentáre :

  1. Budu ti držet palce, ať maturitu úspěšně zvládneš :) ve výsledku to není takové peklo, jak všichni říkají :D a i když ti to teď bude připadat jako nejtěžší věc na světě, tak o rok později na ni budeš během zkouškového období vzpomínat s úsměvem :). Střední je strašné kouzelná, člověk se tam mění a vyvíjí a pozná lidi, kteří ho budou provázet ještě hodně dlouho. Já byla na 8letém gymnáziu, takže mi poslední 4 roky na střední nepřišli ničím výjimečné, protože jsem nezměnila školu, ani město, ani lidi kolem sebe.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsem na tom úplně stejně, je hrozne, jak to letí. Prijde mi to smutné, mám strach, ale zároveň se moc těším co přijde dál. Ale pořád si nějak neumím připustit, ze je fakt konec.
    Ať se ti daří, u ústních i dál. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také mi to minulý rok před maturitou přišlo jako hrozně rychlý sled roků. Držím ti u maturity palce, určitě to zvládneš :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určite bude všetko v poriadku. Aj keď by som asi mala napísať, že všetko bude tak, ako má byť aj keď sa nám to najprv nebude zdať v poriadku. Viem o čom hovorím. Po strednej škole som nastúpila na vysokú, pretože "tak to jednoducho má byť" a po prvom semestri som ju musela opustiť. A možno som ju aj chcela opustiť, lenže som si to nevedela uvedomiť a tak to za mňa muselo spraviť moje telo. A pred dvomi mesiacmi to bol už rok od mojej operácie štítnej žľazy. A teraz už viem, že to tak jednoducho malo byť, musela som sa zastaviť a uvedomiť si, čo chcem a čo nechcem. Držím ti palce, aby bolo všetko tak ako má byť a aby to bolo podľa teba v poriadku. Na strednú školu nikdy nezabudneš, pretože, tak ako píšeš, spomienky ti zostanú navždy :) Veľa šťastia pri maturite :)

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť