SOCIAL MEDIA

Dermacol - aroma ritual

14. januára 2018
Ahojte!
Dnes tu mám pre vás jeden tip nové výrobky od značky Dermacol, ktorá patrí medzi moje obľúbené. So všetkými výrobkami som. vždy spokojná a inak to nebolo ani pri týchto!

Najnovšie som mohla vyskúšať perfektnú sadu s vôňou škorica+jablko. Túto kombináciu milujem nielen v jedlách, ale takisto aj v kozmetike. Sladká vôňa pripomínajúce Vianoce sa však hodí nielen na toto obdobie, ale takisto aj na chladné dni, ktoré nás ešte len čakajú. Plus som si našla v balíčku aj jednu špirálu, na ktorú som bola veľmi zvedavá.
Krém na ruky sa podľa mňa zíde vždy. A keď má vôňu jablko a škorica, okamžite ho beriem. Na krémoch od Dermacolu sa mi páči vždy najviac to, že nie sú príliš veľké, a preto sa hodia do každej kabelky. Ten krém má príjemnú konzistenciu a veľmi rýchlo vsiakne, vďaka čomu sa mi nestane, že ešte aj o pol hodinu mám na rukách mastný filter. Takisto skvelo hydratuje ruky a na takúto zimu sa hodí. Mojej mamine sa tak páčil, že som jej ho nakoniec (aj keď s ťažkým srdcom) nechala :D.

Ďalšou vecou v rovnakej sérií je aj sprchový gél. Vonia naozaj perfektne a takisto ako aj pri kréme, má perfektnú veľkosť. Tu však veľkosť nie je malá, ale presne naopak, je veľký a vydrží mi dlho. Nestane sa tak, že ho hneď spotrebujem a musím kúpiť ďalší. Plus jedna veľká výhoda, okrem toho, že vám bude voňať pokožka aj dlho po osprchovaní, rozvoniate aj celú kúpeľňu!
Ďalší výrobok, ktorý som si v balíčku našla bol aj tento peeling. Doma mám už dva peelingy od Dermacolu, z ktorých som úplne nadšená. Rovnako ako ostatné, aj tento má príjemnú konzistenciu, je mäkký vďaka čomu sa natiera na pokožku omnoho ľahšie, ako iné peelingy, ktoré doma mám. Tie ostatné sú totižto mnohokrát veľmi tuhé a ťažko sa s nimi pracuje. A ďalšia výhoda je, že tak krásne voňavý peeling som ešte nemala!

A posledným dnešným výrobkom, ktorým ukončím aj článok, je táto špirála - Artist Lash Mascara, ktorú som si zamilovala hneď na prvý pohľad. Už len jej obal sa mi zapáčil. Mám totižto rada špirály, ktoré majú dlhé a úzke telo. Skladujú sa mi totižto doma omnoho jednoduchšie, sedia mi aj do môjho "kozmetického poháriku" a dobre sa mi držia, keď sa s nimi maľujem.
Na druhýkrát som si túto špirálu obľúbila, keď som si ju dala na oči. Vďaka tomu, že má špirála úzku kefku, perfektne sa s ňou dá manipulovať, riasy predĺži a zahustí. Nezachytáva zbytočne veľa farby, a preto vaše oči nemajú príliš veľa farby na riasach. Takisto sa mi páči, že pri jej nanášaní nemám od farby "špinavé" celé okolie, ako to mám pri iných špirálach, ktoré majú moc objemnú a širokú kefku. Táto špirála mi jednoducho sadla na prvé používanie!

Skúšali ste už niektoré z týchto výrobkov? :)

10 komentárov :

  1. all products sounds amazing dear :)

    NEW GET THE LOOK POST | LAYERS ARE THE BEST COMBO / SALES EDT /<3
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten peeling může být super! Já mám tuhle vůni ve sprcháči a jsem s ní spoko, je silná a pěkná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to si nějaký produkt s touhle vůní musím koupit. Vůně od Dermacolu mám ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja už veľmi dlho používam neparfumované sprchové gély, odkedy mi jeden z Yves Rocher spôsobil akúsi alergiu a celé plecia som mala vyhádzané. Odvtedy používam neparfumovanú, pretože už mám pred tým rešpekt ale na posledné meniny som od sesternici dostala tento set ale vo vôni červený melón a tak som si povedala, že to skúsim. Ten peeling je úžasný! Milujem tú vôňu a konzistenciu, je jeden z mojich najobľúbenejších peelingov.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten peeling vypadá hezky. Jinak ta vůně musí být nádherná. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Miluji Aroma Ritual od Dermacolu! Nejraději mám rebarboru a jahodu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. On už Dermacol dělá i peelingy? Tak to je super, ty jejich voňavé sprcháče přímo zbožňuju, díky za tip :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z této řady jsem dřív byla úplně závislá na vůni melounu, to byla naprostá láska :) Stále uvažuju o jejich peelingu :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jablecna vune je must-have na zimu! Moc se mi libi

    Muj blog
    http://www.shop-it.cz

    OdpovedaťOdstrániť