SOCIAL MEDIA

beauty tip: Gabriella Salvete

6. januára 2018
Ahojte!
Dnes mám pre vás ďalší článok z kozmetickej "sféry". Nedávno som mohla vyskúšať výrobky od značky Gabriella Salvete. Tieto výrobky som doteraz ešte nikdy nemala, a preto som bola dosť zvedavá, aká táto značka je, aké kvalitné výrobky má a čo mi môže ponúknuť. Bola som veľmi prekvapená z oboch výrobkov a moje pocity si môžete prečítať v dnešnom článku! :) 

Oba výrobky mi prišli z internetového obchodu ElNino.sk
Ako prvý výrobok, ktorý tu pre vás mám je lak Stardust Enamel. Krásna, tmavomodrá farba, ktorú som si vybrala ma zaujala už vtedy, keď ju uvidela na internete. Milujem tmavé laky na nechtoch. Pri farbách lakov som akoby rozpoltená osobnosť. Buď mám na nechtoch tmavý lak (tmavomodrý, tmavočervený, fialový..) alebo bledý (biely, púdrovo-ružový..). Nič medzitým moc nepreferujem. Na mojich nechtoch by ste len ťažko hľadali farby ako krikľavá ružová či neónová zelená. Takáto éra ma už opustila a s úsmevom na tvári spomínam na svoje mladšie ja (obdobie 15-16 rokov), kedy som si tak nechty lakovala :)

Ale vráťme sa k laku. Tento lak ma zaujal najmä vďaka krásnej, tmavej farbe, ktorú som doma ešte nemala. Síce mám rada tmavé farby na nechtoch, čierny lak u mňa doma nenájdete. Je to asi z toho dôvodu, že čiernu síce mám rada, no na nechtoch.. neviem, nejako sa s ňou nestotožňujem. Preto radšej stavím na tmavú fialovú alebo modrú. 
Keď mi lak prišiel, okamžite som odlakovala biely lak a vyskúšala tento. Po prvom nanesení som zistila, že viac vrstiev mi netreba. Fakt stačí jedna, maximálne dve vrstvy (aj to len v špeciálnych prípadoch) a lak krásne všetko prekryje. Nedávala som si naň žiadnu vrchnú vrstvu, bola som zvedavá, koľko vydrží. Príjemne prekvapil, prvé nejaké nedokonalosti som si všimla až po štyroch dňoch, keď som si ho musela dolakovať. Inak to bolo všetko v poriadku. 
Laky na nechtoch väčšinou mením vždy po týždni, kedy jeden deň nechám nechtom zregenerovať sa. Musím povedať, že jediná nevýhoda tohto laku je pri jeho odlakovaní. So žiadnym tmavým lakom sa mi to, čo sa mi stalo s tým nestalo. Začala som si klasicky odlakovávať nechty a odrazu som mala totálne celé prsty, ale fakt celé prsty modré :D Myslím, že je to len jemná nedokonalosť, ktorú lak má a ja viem, že do budúcnosti si musím dávať viac pozor na to, ako si dávam dolu. Pri iných lakoch postupujem vždy klasicky, ako vždy, no pri tomto budem potrebovať viac vaty alebo odličovacích tampónov a viac odlakovaču :)
Inak farba je skoro akoby čierna. Na prvý pohľad sa každému zdalo, že mám čierne nechty, až po bližšom pohľade zistili, že ich mám tmavomodré. Lak má naozaj sýtu farbu. Za mňa určite áno už len vďaka perfektnej krycej schopnosti a skvelej cene, za ktorú sa predáva! 
Druhou vecou, ktorú tu mám pre vás je mejkap Highlighting Foundation SPF15. Nevedela som, čo od tohto mejkapu očakávať. Moja suchá pleť je dosť náročná na nejaký mejkap, ktorý musí jemne hydratovať, no nie príliš, aby som nemala zbytočné mastné miesta na pleti. Rovnako mejkap musí dobre kryť a zbytočne by nemal vysušovať pokožku. No a nakoniec by bolo dobré, ak by vydržal niekoľko hodín, najlepšie celý deň a mal nejaký UV faktor. Na mejkapy som fakt náročná :D 
Tento mejkap od značky Gabriella Salvete ma príjemne prekvapil. Moju pokožku zbytočne nevysušoval, pekne zakryl každú nedokonalosť, ktorú som na pleti mala a vydržal celý deň, čo som bola v škole. Neleskla som sa a bola som s ním naozaj spokojná.
Keďže nemám na pleti nejaké veľké nedokonalosti, nepoužívam príliš veľa mejkapu a často vynechávam aj púder, preto som bola na tento mejkap zvedavá. Dávam mu však palec hore a určite ho celý veľmi rada domíňam.
Plus má aj za dobré balenie s pumpou, vďaka čomu si dávkujem mejkap presne tak, ako potrebujem a nestane sa, že by mi vytiekol. 
Moje konečné hodnotenie je naozaj veľmi dobré za oba výrobky. Osvedčili sa mi a musím povedať, že sa k značke veľmi rada vrátim a vyskúšam ďalšie výrobky, pretože niečo nové skúšam veľmi rada! Rovnako výhodné sú aj ceny, ktoré značka ponúka, a preto si veľmi dobrú kvalitu za nízke ceny môže dovoliť naozaj každý :) 
A čo vy? Stretli ste sa s touto značkou už niekedy? Máte od nej nejaké výrobky? 

2 komentáre :

  1. ja som zatiaľ skúšala od tejto značky len práve laky a tento vyzerá úžasne. Tiež milujem tmavé odtiene na nechtoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám od nich ráda ty pískové laky, mám je ještě doma a ty jsou super :)

    OdpovedaťOdstrániť