SOCIAL MEDIA

weleda products

23. októbra 2017
Už dlho tu nebola žiadna poriadna recenzia, že? :) Dlho tu však nebola recenzia na značku Weleda, s ktorou som bola vždy nadmieru spokojná a ich výrobky používam neustále. Dnes tu mám pre vás tri výrobky, ktoré mi nedávno prišli a musím povedať, že som si ich za tých pár dní okamžite obľúbila!
Značku Weleda mám rada najmú kvôli tomu, že je prírodná, šetrná k pokožke a veľmi účinná.



Ako prvý výrobok, ktorý pre vás mám je Telové mlieko s granátovým jablkom. Ja som veľkým milovníkom granátových jabĺk a takisto aj tejto vône. Práve preto som stavila na istotu a vybrala som si telové mlieko v tejto vôni. Nespravila som vôbec zle. Už len obal telového mlieka vyzerá skvelo a rovnako aj fľaštička! Hneď po otvorení na mňa "vybehla" známa vôňa granátového jablka, ktorá ma úplne omámila. Vôňa nie je príliš silná a ani nie je nejaká slabá. Je to ten zlatý stred, ktorý budete veľmi radi používať.

Telové mlieko má príjemnú konzistenciu, ktorá sa jednoducho natiera na pokožku a rýchlo vyschne. Nemyslite si však, že nehydratuje! Pokožku naozaj perfektne zjemní a zmäkčí. Takisto budete krásne voňať a celkový pocit a dojem budete mať naozaj skvelý.
Ja si vždy v zime dávam na telových mliekach záležať. Síce to robím aj v lete, no vtedy na takéto niečo aj zabudnem, alebo jednoducho sa mi nechce. Pokožka však nie je až taká vyschnutá, ako teraz, počas chladnejších mesiacov.
Moja pokožka je veľmi suchá, a to nielen na tvári, ale na celom tele. Práve preto veľmi rada používam toto telové mlieko.

Ďalším výrobkom je Mandľový pleťový krém pre citlivú pokožku. Presne niečo takéto sa mi hodí do kabelky, keď niekam cestujem. Malý, kompaktný a účinný krémik, ktorý dokáže mojej pokožke dodať hydratáciu, zjemniť ju a pripraviť na mejkap. Viem, že mnohé dievčatá a ženy používajú pod mejkap bázu, ktorá im vyhladí pokožku. Ja ju občas používam a je to naozaj zázrak, no pred úplne všetkým týmto si nakrémujem tvár krémom, ktorý práve používam. Teraz je to tento mandľový zázrak, ktorý rýchlo zaschne, nemám po ňom mastný filter na pleti, no aj tak skvelo pleť vyživí! Okrem toho, skvelo vonia a niekedy si nemusím dať ani spomínanú bázu, pretože pleť skvelo vyplní a vyhladí.
Za mňa palec hore a určite viem, že ho budem aj naďalej používať!

Poslednou, treťou vecou, ktorú tu dnes pre vás mám je BIO Brezová šťava. Táto šťava je určená na podporu vylučovania škodlivých látok. Na začiatok, ešte predtým, ako ma začnete odsudzovať, že tu pijem nejakú očistnú kúru - detoxy si nerobím, pretože viem, že naše telo má na to orgány, aby sa očistilo. Niečo takéto som skúsila pretože je to prírodné a prírodným "liečivám", čajom či nejakým šťavám verím vždy omnoho viac, ako liekom. Neberiem lieky a vždy radšej stavím na prírodnú cestu (ak to ide). Túto prírodnú brezovú šťavu som chcela vyskúšať, pretože viem, že je prírodná a že môj organizmus nijako zbytočne nerozhádže.
Ak máte radi detoxy, nebudem to nikomu zakazovať ani to nebudem zatracovať, no môj osobný názor je ten, že ak chcete očistiť svoje telo, nechajte to na ňom, stavte na zdravé jedlo a na prírodné látky, ktoré vám podporia to dobré. Práve brezová šťava je jednou z prírodných vecí, na ktoré som stavila ja po ťažších mesiacoch, ktorými si moje telo muselo prejsť.
Šťava chutí trochu trpko, no nie je to nič, čo by ste nevydržali. O pár sekúnd už cítite len príjemnú, prírodnú chuť. Odporúčané dávkovanie je dvakrát do dňa, no ja som ju pila iba jedenkrát, počas necelého týždňa (zatiaľ).
Môžete si ju zamiešať do vody či čaju. Ja som to kombinovala. Raz tak, inokedy tak. Do klasickej šálky som si dala jednu polievkovú lyžicu.
Musím povedať, že po necelom týždni sa cítim trochu inak. Nemôžete od toho čakať nejaké zázraky, že po tom schudnete XY kilogramov, spľasnete a podobne. Cítila som však, že sa mi odplavila prebytočná voda, ktorú som v tele mala a myslím, že s tým išli aj rôzne škodlivé látky.
Niekedy je dobré zaradiť takéto prírodné "vitamíny" do stravy, aby ste nabrali energiu a doplnili chýbajúce látky v tele :)

Mali ste nejaký z týchto výrobkov aj vy? :)

6 komentárov :

  1. I've never heard about these products before but I know the Brand and I like it so much!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od welledy som zatiaľ neskúšala nič, ale rada by som to niekedy zmenila :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Též nemusí detoxy, ale tato šťáva mě zaujala, stejně tak pleťový krém :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pleťový krém jsem také měla a škoda, že má tak malé balení. Byl skvělý a potřebovala bych ho alespoň ve velikosti sprchového krému :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť