SOCIAL MEDIA

perfect nails

31. októbra 2017
Laky na nechty sú moja srdcovka. Už niekoľkokrát ste mohli na blogu vidieť recenziu alebo odporúčanie na nejaké laky, ktoré som skúšala a bola som s nimi spokojná. Doma mám vždy viacero kozmetických výrobkov a len zlomok sa dostane do článkov. Práve ten zlomok je vždy dobrý a snažím sa vám ho opísať ako najlepšie viem. Tentokrát pôjde o recenziu na laky Sally Hansen, ktoré mi prišli z e-shopu Elnino.sk. Tieto laky patria medzi najlepšie, pretože vydržia na nechtoch viac ako týždeň vďaka čomu nemusím počas týždňa, kedy prichádzam domov zo školy neskoro, prelakovávať nechty.



Doma mám už jeden odtieň tohto laku. Písala som naň recenziu pred rokom aj pár mesiacmi (čo sa vôbec ani nezdá, že je to už taká doba!!). Jemná ružová farba je veľmi príjemná a hodí sa mi takmer ku všetkému čo nosím a to po celý rok.

Dnes mám pre vás dve nové farby, ktoré som si okamžite zamilovala. Jeden je s názvom Birthday Suit 110 a druhá All Checked Up 230. Obe tieto farby sú jemné, ženské a veľmi príjemné. Doma mám aj pár tmavých lakov ako červená či fialová, ale preferujem skôr jemnejšie farby, ako fialová, biela alebo ružová.


Každý lak od Sally Hansen vydrží naozaj veľmi dlhý čas. Je to aj vďaka vrchnej časti s názvom "Top Coat", ktorá celý lak akoby utvrdí a farba lepšie drží. Vydrží vďaka tomu dlhšie, ako klasické laky, ktoré sa mne osobne začnú kaziť už po treťom (niektoré aj po druhom) dni. Vždy si nechty musím jednotlivo upravovať, čo je ďalšia práca nazvyš.
Tieto laky vyzerajú na nechtoch úplne inak, ako klasické laky, ktoré si dávate. Sú doslova gélové, vďaka čomu sú trochu lesklé a vyzerajú akoby ste si ich dali robiť nejakému profesionálovi.
Takisto sa mi veľmi páčia aj fľaštičky, ktoré sú väčšie, ako väčšina mojich lakov, ktoré doma mám. Nejako sa mi vždy minú ostatné laky rýchlejšie, no tieto vydržia dlho. Asi aj vďaka tomu, že ich nemusím neustále používať.

Jednotlivé farby, ktoré som si vybrala sú takisto veľmi zaujímavé a pekné. Prvá farba, Birthday Suit 110 nie je úplne klasická biela farba. Je to taká krémová farba, ktorá vyzerá na nechtoch omnoho lepšie, ako klasická biela. Jeden klasický biely lak mám, no tomuto sa nevyrovná. Nechty vyzerajú naozaj veľmi pekne.
Pri tejto farbe som musela lak nanášať v troch vrstvách. Je trochu priesvitnejší, čo som však od takejto bledej farby aj očakávala. Lak na nechtoch zaschol rýchlo a hneď potom som nanášala Top Coat, ktorý som takisto nechala zaschnúť.

Druhá farba, ktorú som si vybrala bola s názvom All Checked Up 230, ktorá je jemne fialová, pastelová. Takéto farby mám veľmi rada, pretože sú ženské a také sú jednoducho pre mňa najlepšie. Tento lak som si dávala na nechty iba v dvoch vrstvách, čo nie je vôbec veľa. Väčšinou si kvalitné laky dávam v dvoch vrstvách, pretože viac jednoducho nepotrebujem. Lak takisto skvelo a rýchlo zaschol. Potom som si navrch dala "Top Coat" a bola som s výsledkom veľmi spokojná.

Iné farby od lakov značky Sally Hansen nemám, o určite si plánujem kúpiť, pretože sú jednoducho dlhotrvácne a lepšie som asi nikdy nemala. Predtým, ako sa vám začnú nejako olupávať, uvidíte jemnú mozaiku alebo takú sieťovú prasklinu, ktorá naznačuje, že je potrebné nechty prelakovať alebo jednoducho odlakovať a dať inú farbu alebo iný lak.

Poslednou dobou si nechty lakujem omnoho častejšie, pretože sú vďaka tomu pevnejšie a nelámu sa mi tak často, ako keď ich mám odlakované. Samozrejme, nechávam nechty aj vydýchnuť, aby neboli stále pod lakom a mohli aj dýchať. Aj to je veľmi dôležité na to, aby boli nechty zdravé. Takže ak máte nechty často nalakované, nezabúdajte im dávať aj trochu relaxu bez lakov.

Skúšali ste už niekedy laky na nechty od Sally Hansen? Máte ich radi? :)

7 komentárov :

  1. Laky od Sally Hansen sú podľa mňa super, používala som ich, len teraz som prešla na gelové nechty takže sú mi zbytočné ;) inak krásne odtiene

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Laky od Sally Hansen mám hrozně ráda:) ještě se nestalo, že by mě zklamaly:)
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám ráda matné laky od Trend it Up, jsou to jediné laky, které si z nehtů hnedka neoloupu :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Laky vyzerajú naozaj krásne a aj tie farby. Tiež mám rada také jemnejšie odtiene. :)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť