SOCIAL MEDIA

new clothes

27. októbra 2017
Nedávno som si objednávala nejaké nové kúsky z internetového obchodu Zaful.com a veľmi sa na ne teším, tak som si povedala, že vám ich sem hodím, aby ste vedeli, čo by mi malo už o pár dní prísť a čo tu na blogu určite uvidíte!

Vždy keď si niečo zo zahraničia objednávam, neviem sa už dočkať toho, ako mi to príde, skombinujem to do outifov a ako to budem nosiť. Väčšinou si objednávam nejaké tričká, blúzky, svetre, šaty alebo sukne. Snažím sa vyhýbať takým veciam ako sú nohavice, pretože tie mi už niekoľkokrát nesadli a bola som potom z toho celá rozhodená. Mnohé nohavice majú naozaj krásne, no nie vždy sadnú.


Prvou vecou, ktorú som si objednala bola táto krásna blúzka. Je naozaj veľmi zaujímavá a práve preto som si ju aj vybrala. Doma mám mnoho blúzok, ktoré sú buď rifľové alebo sú z nejakého iného materiálu s iným vzorom. Okrem toho sa mi páči, že je blúzka trochu "oversized" a budem sa v nej cítiť aspoň príjemne, voľne. Práve také veci si väčšinou vyberám. Niečo, v čom sa cítim voľne a dobre.
Druhým a posledným kúskom v najnovšej objednávke bol tento krásny, horčicový sveter. Túto farbu jednoducho milujem, dokážem ju skombinovať s väčšou časťou môjho šatníka a výhodou je, že to nie je ani rolák, ktorý by bol veľmi vysoko na krk, ale takisto to nie je ani klasický sveter s nejakým výstrihom. Je to taká zlatá stredná cesta :)

2 komentáre :

  1. Omg! Oba kousky se mi moc líbí! :) Též mám radši trochu oversized kousky. Do školy jsou moc pohodlné :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť