SOCIAL MEDIA

cosmetics wishlist

27. októbra 2017
Neviem ako vy, ale keď sa povie kozmetika, okamžite by som kupovala ďalšiu a ďalšiu. Keď to spomeniem pred mojou maminou, pri ktorej som sa len pred chvíľkou sťažovala, že neviem kam tú kozmetiku už dávať, len pretočí očami a hovorí, aby som už nič neobjednávala. A viete čo na to ja?
Objednávam!
Veď kozmetika sa zíde vždy, no nie? A najlepšie taká, ktorú si môže nakoniec potom požičať aj tá moja mamina, ktorá stále nadáva, že je toho doma veľa. Potom sa teší, že môže skúšať niečo nové, čo som objednala alebo kúpila. Na Notino.sk som si našla ďalšie krásne kúsky, na ktoré sa pôjdeme spoločne pozrieť! :)



Začneme parfémom, ktorý mi doma nikdy nesmie chýbať. Síce mám niekoľko vôní doma, nejaké predsa len do zásoby môžem nakúpiť, aby som mohla striedať. A keď nad tým tak uvažujem, pomaly zisťujem, že nemám žiadny taký "ťažší" parfém, ktoré by som si mohla dať na tmavé a studené dni. V poličke mi stoja len jemné, jarné a letné vône, ktoré sa na toto ročné obdobie jednoducho nehodia.
Nedávno som pri kúpe nejakého produktu (fakt už neviem akého) dostala vzorku najnovšej vône Calvin Klein Obsessed. Hneď ako som ju ovoňala som bola naozaj "obsessed" a hovorila som si, že ju musím jednoducho mať. Tak krásna vôňa, ktorá je jemná no zároveň silná a ženská je niečo, čo mi doma chýbalo. Napriek tomu, že stojí trochu viac, naozaj sa oplatí, pretože viem, že pri parfémoch je to tak, že ju stačí dať ráno na krk či zápästia a vydrží voňať celý deň.
Okrem toho, vôňa má aj jednoduchý, minimalistický dizajn, ktorý ma dostal a musím povedať, že budem milovať každého kto mi ju kúpi.

Vždy, keď hľadám nejaký nový výrobok, ktorý by som mohla vyskúšať, idem do nejakej kategórie na stránke Notina a vyberiem si tam sekciu "Novinky". Nájdem tak vďaka tomu vždy to, čo som ešte neskúšala. Tak som si tam aj teraz našla Maybelline Baby Lips Dr Rescue - balzam na pery. Baby Lips sú krásne balzamíky, ktoré majú okrem zaujímavých obalov aj skvelé účinky. Čítala som o nich trochu viac a našla som samé dobré recenzie, kde si ich rôzne bloggerky či baby, ktoré ich vykúšali, veľmi chválili a tak som si povedala, že musím vyskúšať aspoň jeden aj ja! :)

Poslednou vecičkou, ktorú tu pre vás mám je od značky Gosh a to presnejšie Gosh Brow Kit - sadu na obočie. Na obočie si dávam vždy záležať, pretože som sa už neraz presvedčila o tom, aké je dôležité, a že je jednou z hlavných častí našej tváre. Každý človek, ktorý ide okolo alebo kto sa na vás pozrie si všimne vaše obočie. Ceruzky na obočie moc nepoužívam, skôr sa zameriavam na tiene, a preto sa mi táto sada hneď zapáčila! Uvidíme, aká bude dobrá :)

A čo vy a váš wishlist na kozmetiku? :) Máte nejaký?

8 komentárov :