SOCIAL MEDIA

fitlist.sk + giveaway !

10. júla 2016

O zdravej strave sa toho popíše naozaj veľa. Niekedy z toho mám guláš v hlave dokonca aj ja a to vám môžem povedať, že sa v tomto zdravom štýle orientujem už nejakú dobu. Dlhší čas sa snažím spevniť ruky, ktoré sú asi najslabšou partiou na mojom celom tele a vyrysovať trochu brucho. Asi ako každé dievča.

Keď som si asi pred mesiacom pozerala ceny fitness trénerov v mojom okolí, ich ceny ma úplne zarazili (bolo to okolo 120€ aj s cvičením na mesiac, čo je neskutočne vysoká cena).Kamarátka, ktorá si dala urobiť "jedálniček na mieru" (a to by som tam mala dať asi ďalších milión úvodzoviek) na to pekne doplatila. Namiesto toho, aby sa jej "fitnes tréner" opýtal, aké potraviny má rada, ktoré nejedáva alebo nemá rada a ako doteraz jedla a cvičila, jej proste dal do ruky papier s jedálničkom na prvom stretnutí, kde od nej hneď vytiahol peniaze a viac sa s ňou o ničom nebavil. Keď chcela od neho radu na cvičenie, vypýtal ďalšie peniaze. Po tom, čo som si prečítala jedálniček som sa chcela smiať, no bolo mi kamarátky naozaj ľúto. To vôbec nevyzeralo na jedálniček, ktorý by zostavil nejaký skúsený odborník.
Čo som týmto chcela povedať ? To, že v dnešnej dobe je veľmi ťažké nájsť správneho fitnes trénera, ktorý by vám vedel spraviť dobrý jedálny lístok a poradiť vám k tomu cvičenie. Na internete si môžete za týždeň urobiť kurz, oháňať sa papierom, že ste výživoví poradcovia a brať za to peniaze. Dnes môže byť odborník každý a už úplne na všetko.
Preto sa mi veľmi páči koncept Fitlist.sk, ktorý som našla už dávnejšie, no priznám sa, pri hektických posledných mesiacoch som na to úplne zabudla.
Na stránku sa zadarmo zaregistrujete, vyplníte svoju výšku, váhu, akú máte dennú aktivitu, koľko cvičíte a nakoniec máte dlhýýý zoznam s potravinami, ktoré v prípade toho, že vám nechutia alebo máte na ne alergiu, vyškrtnete a tie sa vo vašom jedálničku zobrazovať nebudú. Ešte predtým však ako začnete si musíte dať svoj cieľ - chudnutie, udržiavanie váhy alebo priberanie. Zapíšete si aj terajšiu váhu a tú, ku ktorej sa chcete dostať.
Hneď, keď sa zaregistrujete, podľa vašich potrieb sa vám vygeneruje jedálny lístok a je hotovo ! Máte zadarmo jedálny lístok.

Ak však chcete niečo viac, trochu osobnejšie a presne na mieru, na tejto stránke to takisto nájdete. Existuje Fitlist premium - ten stojí od 8 do12 € podľa toho, ktorý si vyberiete.

 Premium, ktorý okrem toho, že budete mať jedálniček na mieru vám pridá ešte jeden tvz. "kúzelný recept", ktorý je väčšinou z kníh FitnessGuru (inak knihu veľmi odporúčam, doma mám jednu a o tých ďalších dvoch veľmi silno uvažujem!). Ak neviete ako na jedlo, stačí si naň kliknúť a postup sa vám zobrazí.

Pri každom jedle máte energetickú hodnotu a jedlo sa dá aj vymeniť ak by vám náhodou to, ktoré tam je nechutilo alebo by ste naň nemali chuť. Okrem toho si môžete zadať aj časy, kedy vstávate a chodíte spať, aby sa vám jedálniček dal prispôsobiť na časový harmonogram (cca každé 2,5-3 hodiny je ďalšie jedlo).

Okrem jedálničku tu nájdete aj cviky, ktoré si môžete zacvičiť, aby ste tak posilnili svoje zdravie a ak máte za cieľ chudnutie, nejaké to kilo aj rýchlejšie schudli.
K Fitlistu premium získate aj vyššie kupóny a zľavy na rôzne eshopy, ktoré môžete využívať pri nákupoch. 
Ak by ste mali nejaké nejaké nejasnosti alebo by ste chceli vedieť viac, môžete kedykoľvek kontaktovať tím z Fitlistu. Ľudia sú tam veľmi ochotní a radi vám odpíšu a všetko vysvetlia.



GIVEAWAY
Dúfam, že ste sa dostali až sem po tomto rozsiahlom článku. Mám pre vás jednu súťaž práve s fitlist.sk. Myslím, že každý si chce vyskúšať všetko predtým než si to kúpi. Či už je to oblečenie alebo jedlo. A práve preto mám pre vás 5 poukážok na Fitlist Premium na mesiac ZADARMO.
Pravidlá sú úplne jednoduché : 
1. stačí ak sa TU zaregistrujete a odpoviete na jednoduchú otázku, ktorú nájdete na ich stránke (link na stránku je tu) : Aký eshop je prvý v ponuke zľavových kupónov na stránke Fitlist.sk ?
2. do komentára mi napíšete vašu emailovú adresu, na ktorú budem piatich z vás kontaktovať v prípade výhry :)
 

17 komentárov :

  1. Úžasný článok!:) určite sa na tu stránku mrknem :) je pravda v tom, čo si napísala, že odborník dnes môže byť každý..je to bohužiaľ skutočnosť.. a ak sa môžem spýtať, sú tam cviky alebo možnosť aj na spevnenie svalstva? nie len na chudnutie? lebo ja by som potrebovala práve spevnenie lebo chudá som dosť :/ ďakujem za odpoveď!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) sú tam cviky aj na spevnenie svalstva - to som potrebovala takisto aj ja a skvelo mi to dalo ďalšiu inšpiráciu na cviky :)

      Odstrániť
  2. superb posttt.. as usual!!
    http://girlzfromvenus.blogspot.in/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing!! ^-^
    Have a lovely day!
    xoxo
    www.milleunrossetto.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  4. So great !

    Have a nice day

    xx LL

    www.lalouuula.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wonderful post, love it!

    -xx, Sia
    http://www.siafoch.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tímhle článkem si mi hrozně pomohla, jelikož taky jsem koukala po osobních trenérech apod. a jsou to občas fakt pálky!! Líbí se mi, že nabízí i recepty a hlavně schéma cvičení! ♥

    ►zaregistrovala jsem se a v nabídce "Vaše kupony" byla sleva 10% od firmy - adrop.cz
    ►e-mailova adresa - b-kalivodova@seznam.cz

    doufám, že jsem soutěž správně pochopila a neukázala jsem, že jsem opravdu blondýna :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Amazing! Have a great day!

    xo, Mary

    Theloveofmary.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. interesting!!! thanks for sharing! :D

    Have a great week!
    Animated Confessions

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Amazing post! Thanks for sharing

    Kisses,
    http://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Interesting! Thanks for sharing Nada!!
    xo
    Cinzia

    new post " crochet barefoot sandals"
    www.callmeblondiebycinziasatta.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. This sounds like a great site.

    www.mydailywear.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Great review! I have been looking for a site like this in the U.S., but can't find a reasonable one for what I'm looking for :(

    http://www.thebeautybeau.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. This is great! Thanks for sharing!
    Xo
    Jeanie
    www.thefashionlotus.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Díky za tenhle skvělý článek! :-)

    OdpovedaťOdstrániť