SOCIAL MEDIA

april

3. mája 2015
Krásne počasie. Hneď to ma napadne ako prvé, keď sa povie apríl. Tento mesiac sa s počasím naozaj vydaril. Síce na začiatku ešte snežilo a myslela som si, že táto veľká noc dopadne tak isto, ako aj tá pred niekoľkými rokmi a namiesto toho, aby boli dievčatá zdravé budú skôr choré od studenej vody a zimy, všetko dopadlo super a bolo pekné počasie. Slniečko svietilo a bolo teplejšie. Ale chcela by som si pripomenúť apríl trochu bližšie. 
***
Beautiful weather. The first idea, when I think of April. This month was very nice weather. Sun was shinning and my mood was very good. And you ? :)
Hneď na začiatok apríla sa niesol v sladkom znamení. Pieklo sa ostošesť, hlavne na veľkú noc. A keďže som dostala knižku od Adriany Polákovej z Lidl, muselo sa skúsiť niečo aj odtiaľ. A úžasný browncheese bola istota číslo jedna, pretože cheesecake a brownies milujeme doma všetky - najmä ja. Veľkonočné judáše sme robili tento rok prvýkrát a vieme, že to nebolo naposledy. No nabudúce skúsime aj hot cross buns, ktoré ma veľmi lákajú. A možno ich urobíme aj skôr.
***
First days in April were sweet. I baked a lot of sweets for Easter. I got a book with recipes and I had to try some recipe. I chosen browncheese - cheesecake with brownies, because we love cheesecake and brownies. And I want try hot cross buns !
 Skúsila som aj sladké EOS balzamy. Vybrala som si tri príchute a neviem sa rozhodnúť, ktorý je lepší. A tie obaly sa mi na nich asi najviac páčia. Ak by ste ich chceli, ale neviete sa poriadne rozhodnúť, písala som o nich TU. Možno vám poradím trochu s výberom :) A pár random článkov. Fotky, ktoré som spravila počas apríla. Takých, ktorých nie je nikdy dosť sú fotky jedál a hlavne ovsených kaší ! A obľúbené arašidové maslo z Lidl :) 
***
I try great EOS lipstick. I choose three lipstick and I don´t know which is better! If you thinking about buying EOS, I wrote post. Maybe I help you :) And few random posts. Photos with food and other things. And my favorite Lidl peanut butter ! 
Konečne som sa aj odhodlala skúsiť carrot cake ! Najprv som váhala, no nakoniec sa vydaril tak, že to nebolo poslednýkrát. Určite ho vyskúšajte. Aby sa to jedlo aj nejako vyvážilo, písala som aj niečo o Jillian. Ak ju nepoznáte, určite sa do nej pustite. Je to super cvičenie. A znova niečo dobré, sladké. Domácimi Reeses nikdy nič nepokazíte :)
***
I try carrot cake and results is great ! At first, I little scared, but when I eat this, I was happy ! :D I wrote about Jillian. You don´t know, who is she ? Look at my post or her videos. She is great. And again sweets. This is my Homemade Reeses. It´s super tasty.
Pribudol aj jeden článok s jednoduchým bielym outfitom a recenzia na super knižku Fit Recepty.
***
I added post with my simple white outfit and review on great book Fit Recipes.

 

9 komentárov :

  1. Hello from Spain: I really like your pics. Fabulous moments. keep in touch

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great recap, doll. Don't you just love peanut butter ;)
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  3. April is great but May can be even better ;) but it sure looks like you had a really amazing time !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. The photos are so beautiful and delicious! xo


    ALLURE OBSESSED - BEAUTY BLOG // BLOGLOVIN'

    OdpovedaťOdstrániť
  5. delicious times
    kiss
    new post http://sarameirelesthesnowwhite.blogspot.pt/2015/05/lips-how-to-get-one-perfect-lips.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. How nice ! I must give it a try at home made reese's (cause they are my favourite chocolate!)
    Following your blog !

    Kiss*
    Branca de Neve e os Sete Batons

    Facebook Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líbí se mi, jak píšeš dvojjazyčně.. moc často se to nevidí a jde vidět, že máš hodně i zahraniční odezvu, co? :)
    Velikonoce se docela vyvedli, ač u nás teda místy sněžilo a počasí celkově bylo víc než šílené!
    Moc se mi líbí všechny tvé jídelní výtvory, jsi šikovná! :) A Jillian je prostě TOP!! :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mm those snacks look delicious!

    www.scribblesandblogs.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť