SOCIAL MEDIA

you are the villain in someone else's story

3. septembra 2019
Hádky, rozchod, zlé vzťahy medzi sebou, ohováranie a mnoho iného. Myslím, že sa to stalo snáď každému na tejto planéte. Vo väčšine prípadov sa ľudia chovajú tak, akoby oni boli "tí dobrí" a tí, ktorým bolo ublížené. Len málo ľudí si prizná, že spravilo chybu a možno by bolo dobré ospravedlniť sa alebo len ustúpiť. Každý totižto obhajuje svoje ja, svoju pravdu a to, za čím si stojí.
Pravdou však je, že aj keď sa budeme snažiť akokoľvek vychádzať s úplne každým v našom živote, nikdy nebudeme stopercentní a tí najlepší. Vždy sa vyskytne situácia, v ktorej budete práve vy tou najhoršou osobou v príbehu niekoho iného.


Som len človek, a preto sa často stáva, že robím chyby. Na svet, moje správanie a moje rozhodnutia, ako aj na správanie a rozhodovanie iných sa snažím pozerať objektívne a bez toho, aby som bola na jednej alebo druhej strane. Nie vždy to však ide. Ak napriek tomu sa snažím a mnohokrát si uvedomujem, že aj keď som možno povedala pravdu a spravila všetko tak, ako by som mala, predsa len budem negatívnou spomienkou alebo najhoršou osobou v príbehu niekoho, kto situáciu bral zo svojho pohľadu.

Je možné pozerať sa na veci s čistým rozumom a objektívne? Úprimne, občas si myslím, že áno. Myslím, že je možné pozrieť sa na situáciu triezvo a bez toho, aby sme boli na jednej alebo druhej strane. Niekedy to však nie je možné. Vtedy, keď zohrávate hlavnú úlohu v niečom je len veľmi ťažké pozrieť sa na svoj život z iného pohľadu. Vziať aj iný názor na všetko.
Skúste si predstaviť sami seba v skvelej a šťastnej nálade, kedy sa vám všetko darí. Na svoj život pozeráte akoby tak inak, tak voľnejšie. Viete si naplánovať veľké množstvo vecí, všetko vás baví a ste plní túžob a očakávaní.
Naopak, keď ste v zlej nálade, nič sa vám nedarí a ste unavení, asi len málokto má chuť myslieť šťastne do budúcnosti s tým, že bude všetko v poriadku.


Bodysuits - Femme Luxe
A tak to je. Náš pohľad na svet určuje veľké množstvo vecí medzi čo sa radí aj to, či si uvedomujeme, že nie sme vždy len hrdinovia a tí dobrí, ktorí nepochybili. Pretože v mnohých prípadoch, keď si to ani len neuvedomujeme, patríme práve medzi tých, ktorí zranili.

4 komentáre :

  1. Úžasný článok a pravdivý. Veľmi rada čítam tvoje články, určite v tom pokračuj :) držím palce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This is certainly true. All you can really do is focus on learning and growing from all experiences!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. All tops go amazingly well with the beautiful trousers xoxo Cris
    http://photosbycris.blogspot.com/2019/08/i-am-sharing-my-secret.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. What nice pieces! I really like those pants, they look great with all the tops you tried :)

    Hope that your week is going well :)

    Away From Blue

    OdpovedaťOdstrániť