SOCIAL MEDIA

what now

19. septembra 2019
To, že leto prešlo tak, že som si to ani len nestihla uvedomiť, spomínať asi nemusím. Každému, komu o tom poviem mi povie, že aj jemu leto prešlo neskutočne rýchlo. Mnoho naplánovaných vecí mi vyšlo, niektoré nevyšli.
Ku koncu leta, presnejšie asi posledný augustový týždeň, som mala celkom krízu aj napriek tomu, že mi ostával ešte mesiac prázdnin. Dôvod bol ten, že všetku prácu, ktorú som mala mať hotovú som veľmi motivačne urobila už niekedy v polke augusta. Prácu, ktorú som si musela urobiť nejako pravidelne, som robila, no nebolo jej toľko, aby som sa nejako “zbláznila” a nevedela čo skôr.
A tak na mňa prišla veľmi nepekná demotivácia, ktorá trvala, na mňa, človeka ktorý stále niečo robí a je namotivovaný robiť milión vecí naraz, až moc dlho.

Úprimne, vôbec som nevedela, ako proti tomu bojovať, pretože som človek, ktorý takýmto veciam nemusí toľko čeliť, keďže občas nestíha ani vlastný život :D. A tak som len pozerala jeden seriál za druhým, medzitým trochu robila a zase pozerala seriál alebo film. Ku koncu to prišlo však do takého štádia, že sa mi nechcelo nič. Ani len pozerať seriály.
A poviem vám, som radšej keď neviem, kde mi hlava stojí, ako keď sa mám až takto nudiť.
Dokonca mi z mojej demotivácie nepomohli ani kávičky s kamoškami a dve noci “vonku” na drinku. Fakt mi nič nezaberalo.

Niečo vo mne mi hovorilo, že to však prejde. Pomaly som sa začala pripravovať na školu, ktorá mi začína koncom septembra. Plánovala som si veci, ktoré chcem stihnúť ešte do konca roka a nejako sa toto otrasné obdobie vytratilo.
Musela som to však nechať tak, nech to odnesie čas a dostať sa prirodzene späť to “formy”. Podarilo sa, aj napriek tomu, že to trvalo o niešo dlhšie.
A čo vy a demotivácia? Ako proti nej bojujete?

4 komentáre :

  1. Občas člověk potřebuje odpočinek ... mě taky léto uteklo hrozně rychle a mám problém se k něčemu taky občas dokopat, nevím prostě se k tomu musím nějak donutit a pak už to jde, ale někdy to chce odpočinek :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky clovek, ktory je stale motivovany existuje? :D Ak ano a si to ty tak klobuk dolu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Občas mám taky takové období, ale vždy je to jen chvilkové a pak opět ta pravá motivace přijde. Držím ti palce! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja ju zažívam dosť často. Ráno vstávam do školy, potom sa vrátim z mesta znova na dedinu a doma neviem čo by som robila. Učiť sa mi nechce, vonku sa mi nechce ale väčšinou to prekonám a pôjdem a nakoniec som rada, že som šla a užila si deň. Veľmi by som chcela cestovať! :D ;)

    Prajem ti krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť