SOCIAL MEDIA

fashion wishlist

28. mája 2018
Wishlistov na kozmetiku tu už bolo niekoľko, a preto ma napadlo, čo tak nejaký ten s oblečením? Niekedy som si robievala naozaj veľmi veľa wishlistov, ktoré som vám sem uverejňovala, no kvôli škole, maturitám a učeniu som nemala dostatok času, a preto tu wishlisty už dávno neboli. Maximálne tie s kozmetikou, a preto hneď ako som navštívila e-shop SheIn, rozhodla som sa, že vám sem pohádžem trochu inšpirácie a pár kúskov, ktoré stoja za to a určite by ste na ne mali staviť aj vy :)

Plavky

Plavky sú teraz must-have kúskom, ktorý hľadám úplne všade a nikde nemôžem poriadne zohnať. Na SheIn však majú naozaj krásne plavky, ktoré ma hneď zaujali. Asi stavím nakoniec na tie tretie s vysokým pásom, pretože práve také robia naozaj krásnu postavu a človek v nich vyzerá naozaj dobre! :) Okrem toho majú aj zaujímavý vrchný diel, ktorý sa dá krásne uviazať :) 

Blúzky

Tí, ktorí ma poznajú vedia, že milujem blúzky. Veľmi rada ich nosím, kombinujem s bežným či elegantným štýlom. Práve preto som si vybrala aj ďalšie tri blúzky na e-shope SheIn, kde ich majú v skvelej kvalite a takisto tam majú aj originálne kúsky, ktoré sa vám určite zapáčia rovnako, ako aj mne :) Kvetinové vzory ma veľmi bavia, a preto na ne určite stavím aj pri blúzkach.

A čo vy? Ktoré kúsky vás zaujali? :) 

8 komentárov :

  1. milujem jednoduche vrchy od plaviek a nejaky zaujimavy spodok k tomu!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Blůzy jsou krásné, plavky také, ale o takových si můžu nechat leda tak zdát, by mě v životě nebyly. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing items, thank you for sharing your beloved picks.
    The bikinis are my highlight.


    take a look at my Blog and my Instgram

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great selection!
    Have a nice week!
    Gil Zetbase

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie druhé plavky sú naozaj krásne, strašne sa mi páčia takéto kombinácie vzorov a farieb :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť