SOCIAL MEDIA

Ecocera + GIVEAWAY!

11. mája 2018
Vždy, keď objavím nejakú novú značku a vyskúšam ju, veľmi rada vám dám o nej vedieť. Rovnako to bolo aj v prípade značky Ecocera, ktorú som mohla vyskúšať. Výrobky som našla na internetovom obchode ElNino.sk a aj vy si ich môžete pozrieť a hneď aj kúpiť! Pod názvom značky Ecocera nájdete úplne všetky výrobky, koré vás určite oslovia rovnako ako aj mňa :)

Dnes mám pre vás štyri výrobky od tejto značky a poviem vám, že som s nimi bola omnoho viac spokojná, ako som si na začiatku myslela, že budem. Mnohokrát som voči novým značkám skeptická, ale to len preto, lebo sa mi často stáva, že mám veľké očakávania, ktoré sa nenaplnia. Práve to je dôvod, prečo ich nemávam a potom ma mnohé výrobky veľmi milo prekvapia. Rovnako to bolo aj pri týchto.
Ako prvý mám pre vás Banánový púder, ktorý ma naozaj veľmi zaujal. Banánový púder? Nikdy som o ničom takomto nepočula, a preto som si povedala, že niečo také veľmi rada vyskúšam. Tento fixačný púder ma zaujal natoľko, že som si ho hneď, ako prišiel, dala na tvár a bola som z výsledku nadšená. A to nielen v ten deň, ale takisto aj na ďalší, keď som išla do školy a môžem vám povedať, že tak dobrý fixačný púder som nemala. Najprv som sa trochu bála tej žltkastej farby, aby som náhodou nevyzerala ako nejaký pomaranč, ale farba vôbec "nefarbí" nejako na žlto a na pokožke sa stratí. Vďaka tomu, že perfektne fixuje, udrží vám na pleti váš mejkap, s čím som mala mnohokrát problémy, pretože mi mejkap často počas dňa "zliezol" aj napriek tomu, že som si dávala púder.
Druhý výrobok je Ryžový púder, čo je pre mňa tiež niečo nové a hlavne zaujímavé. Tento púder je takisto fixačný a transparentný, vďaka čomu sa vám "nepletie" a nemieša s farbou mejkapu. Práve to bol často môj problém, že nie každý púder má úplne rovnakú farbu, ako mejkap a mnohokrát som mala odlišné farby, ktoré po skombinovaní nevyzerali dobre. Pri takýchto transparentných púdroch sa ničoho takéhoto nemusíte báť a môžete si byť istí, že vám skvelo zafixuje celý mejkap a nebudete sa zbytočne lesknúť. To je výhoda najmä teraz v lete, kedy je neustále teplo a aj napriek tomu, že mám veľmi suchú pokožku, občas sa lesknem. Vďaka tomuto púdru však takéto problémy už nemám :)
Bambusový púder nepoužívam klasicky na pleť, keďže tieto dva predtým som takto využila a stále aj využívam. Tento púder používam na fixovanie očných liniek. V tomto teple sa mi často stáva, že sa mi linka jemne rozmaže práve v záhybe oka a nie je to vôbec pekné. Dlho som uvažovala, ako na to a ako sa tomu vyhnúť. Skúšala som očné tiene, ktoré som si aplikovala pod linku, no nepomohlo mi to a tak som si povedala, že vyskúšam tento fixačný púder. Je transparentný, a keď mi už prišiel, vyskúšam ho na toto. Po nalíčení linky som si menším štetcom jemne aplikovala púder, ktorý som vklepkala na miesto, ktoré sa mi často rozmazáva. Štetcom som na tom mieste niekoľkokrát prešla, veľmi opatrne, aby som si linku nezničila, až sa púder rozmazal úplne dostratena a výsledkom bola perfektná linka aj po dlhých hodinách v meste alebo v škole :)
Samozrejme, vy ho môžete používať ako klasický fixačný púder. Na mojom príklade som len chcela povedať, akú skvelú fixačnú schopnosť má :).
Poslednou vecičkou, ktorú pre vás mám od značky Ecocera je tento ryžový púder. Tieto všetky tri predtým boli sypké púdre, tento je však v "tuhej" konzistencií. Veľmi sa mi páči kvalitne spracovaný obal, ktorý je pevný a dobre sa s ním manipuluje. Takisto sa mi páči aj zrkadielko a aplikátor (ktorý sa mimochodom dostáva ku všetkým púdrom, ktoré boli v tomto článku spomenuté), vďaka ktorým nemusím brať so sebou nič iné, iba jeden púder a mám tak pri sebe tri veci v jednej. Tento púder, rovnako ako tri pred ním, perfektne fixuje celý mejkap, po jeho nanesení sa nelesknete a výhodou, že je transparentný je najmä to, že sa nemieša s farbou vašej pleti alebo farbou mejkapu. Rovnako ho môžete používať neustále, či už je zima alebo leto, pretože sa prispôsobí farbe vašej pokožky :)

A na koniec článku mám pre vás skvelú súťaž! Ak máte záujem o ryžový fixačný púder Ecocera Rice Powder Fixer stačí ak:

  1. Sa stanete sledovateľom tohto blogu
  2. Do komentáru napíšete, ktorý produkt vás zaujal najviac + svoj mail! :) 
Súťaž potrvá týždeň a vyhlásim ju tu na blogu v článku :) 

12 komentárov :

  1. Ahoj! Tak to je naozaj super keď to takto funguje! Najviac ma zaujal tiež ten banánový púder. Môžem sa opýtať, či tak aj vonia? Krásny článok a veľmi dobre si to opísala.
    Zapájam sa do súťaže a už ťa aj sledujem. ;) Prajem krásny víkend.
    S pozdravom Annie. :)


    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejvíce mě zaujal ten rýžový pudr! :) A celkově ta značka, líbí se mi že je eko atd. Ráda se do soutěže zapojím. Email: anna@webriter.cz

    Tvůj blog odebírám už dlouho :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Simona Halásová12. mája 2018 o 11:11

    Najviac bambusovy puder, ale urcite su skvele aj ostatne :) krasny blog Nadi!❤ mail: simona.halasova8@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líbí se mi ten banánový pudr, už dlouho hledám dobrý fixační pudr, ale je pravda, že nevím jak s tou barvu. Možná ten rýžový by se hodil, rozhodně mám raději tuhé pudry, takže na ten poslední mrknu. Jinak ze soutěže mě prosím vynech, kdybych náhodou nějakým omylem vyhrála, poštovné by bylo až moc drahé :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sleduji GFC: ZdeňkaM
    Nejvíce mě zaujal rýžový fixační pudr. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková, mail: ssimka@centrum.cz

    Mě právě nejvíce zaujal rýžový pudr, ještě jsem o ničem takovém neslyšela, tak by mě moc zajímal. Dříve jsem již zkoušela banánový pudr a nebyl špatný :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mě zaujaly všechny, už jsem na ně koukala a pak na ně pozapomněla :-D Značku ECOCERA jsem ještě nezkoušela :-)
    terezablog0@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Chelou :) najviac ma zaujal bananovy puder, pretoze... BANAAANy :D a pocula som ze su super vsetky tieto bananove vecicky :) mail je veronikagrupacova@gmail.com :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super! Moc se mi líbí právě rýžový pudr.
    Přeji krásné slunné dny! :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nejvice me zaujal bambusovy pudr
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mě nejvíce zaujal banánový pudr, o ničem takovém jsem nikdy neslyšela.
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť