SOCIAL MEDIA

new goals

2. januára 2018
A je to tu. Nový rok. Dali ste si nejaké predsavzatia, ktoré chcete dodržať? Ja sa úprimne priznávam, že predsavzatia si nedávam. Vždy, keď som si niečo také dávala, tak som to nedodržala a stojím si za tým, že keď človek chce, zmení sa aj počas roka, netreba na to prvý január.
Musím však povedať, že ak si nejaké predsavzatia dávate, tak tento rok je ešte lepšia možnosť začať, pretože rok začína hneď pondelkom! Nový týždeň, nový rok a nový, čerstvý štart. Síce si predsavzatia nedávam, mám nejaké ciele, ktoré chcem dosiahnuť, a ktoré by som chcela, aby sa splnili.
Ten prvý cieľ, ktorý by som chcela dosiahnuť je zmaturovať. Je to pre mňa jedna z najdôležitejších vecí, ktoré v tomto roku mám, tak dúfam, že to jednoducho dám! :)

Druhý cieľ, ktorý by som chcela dosiahnuť je, dostať sa na vysokú školu, ktorú plánujem. Chcem študovať žurnalistiku, a preto by som sa chcela aj na takúto školu dostať. Čiže hneď po tom, ako zmaturujem, sa budem snažiť pripraviť sa na vysokú.

Tretí cieľ je, ísť do New Yorku. Plánujem tento "výlet" na august aj spolu so super ľuďmi, a preto, ak to vyjde, tak sa tu na blogu objaví nespočetne veľa článkov práve z tohto miesta.
Rovnako do tohto cieľa je, aby som viac cestovala, videla toho omnoho viac, bola viac na čerstvom vzduchu a nejako objavovala niečo nové. Stačí, keď to bude aj malá kaviareň v meste :)
Štvrtý cieľ, ktorý mám, je zvyknúť si na zmeny, ktoré mi prinesie nová škola a aby som si na ne zvykla čo najrýchlejšie. Som človek, ktorý si na zmeny zvyká ťažko, a preto by som chcela, aby toto prebehlo hladko a v poriadku :)

Piaty cieľ, a zároveň na teraz aj posledný je, aby som nazbierala počas roka čo najviac spomienok, aby som mala tých lepších dní viac, ako tých horších a aby som mala pri sebe tých najlepších ľudí, ako doteraz :)
Posledný piaty cieľ je aj také menšie želanie pre vás. Dúfam, že vám rok 2018 vyjde podľa vašich predstáv, a že budete mať len tie najkrajšie spomienky, ktoré sa vám vryjú hlboko do pamäte :)

10 komentárov :

  1. První a druhý cíl máme stejný - tak přeji hodně štěstí, aby ti to vyšlo!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne a tebe takisto prajem, aby všetko vyšlo! :)

      Odstrániť
  2. To je krásný :) A asi mě to chytlo tolik i proto, že máme cíle dost podobné... Přeji ti tedy, aby se ti všechny tvé cíle vyplnily :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! A tebe takisto prajem, aby sa ti tvoje sny splnili :)

      Odstrániť
  3. ja si dávam ciele aj predsavzatia aj všetko :D Inak máme asi rovnaké všetky ciele, teraz idem maturovať tak dúfam, že sa mi to podarí a jasné, že aj tebe, držím palce :) dostať sa na vysokú školu, to je jasné, New York ako aj celí Amerika je mojím snov asi od 15 len som si ho ešte nesplnila
    Dúfam, že ti rok 2018 prinesie tie očakávané zážitky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Těším se na články z New Yorku, určitě to bude zajímavé - a hlavně pro tebe! Ať se ti všechny tvé sny splní :) a hodně štěstí při maturitě, ale ty to určitě zvládneš levou zadní ♥

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Maturita není nijak těžká. Zvládneš to. Moc se mi líbí ta výšivka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja dúfam že sa ti to všetko podarí :) ak sa môžem spýtať, z akých predmetov ideš maturovať? :) A čo sa týka toho objavovania, ja som nedávno objavila jednu úžasnú kaviarničku v meste, pripomína mi kaviareń z Amerických filmov takže to bol tiež taký môj goal za rok 2017 ♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Předsevzetí si taky nedávám, nikdy jsem je nebyla schopná dodržovat :) Spíš si taky dávám takovéhle podobné cíle, přijde mi to mnohem efektivnější :) Tvoje cíle se mi moc líbí, držím palce, aby se ti všechno splnilo :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť