SOCIAL MEDIA

Poďme cvičiť : Jillian Michaels

22. apríla 2015
Určite ju každý dobre poznáte. Nie je to žiadne nové video na cvičenie. Jillian som objavila asi tak pred rokom a pol, keď som hľadala niečo dobré na cvičenie. Ohlasy na to boli dobré, ale fotky, ktoré sa objavovali na instagrame ešte lepšie! Tie premeny sa mi tak páčili, že som okamžite začala aj ja. Pomohlo ? Áno! Dostala som sa však len po druhý level (pretože som trochu zle pochopila, ako sa to má cvičiť a každý level som cvičila mesiac.. nie nechytajte sa prosím za hlavu!) a potom som z nejasných dôvodov prestala. Presunula som sa na NTC, o ktorom som písala článok TU (a nebojte, ešte aj bude, pretože odvtedy som tam odcvičila už niekoľko stoviek minút) a na Xhit. Lenže som sa dosť zamerala na posilňovanie a chýbalo mi kardio - nesrandujem, myslím to vážne! Kardio mám takisto rada ako zdvíhanie činiek. A tak som si v piatok po viac ako roku "zahopkala" znovu pri Jillian. A poviem vám, vládala som viac ako predtým, ale dala mi zabrať tak či tak. Tentoraz som si však povedala, že to dotiahnem až do konca a budem to cvičiť tak ako sa má.
***
I think everyone knows Jillian Michaels. I liked the changes after her workout. I started workout this videos and changes I see on my body! I love her workout but I find new videos from NTC and Xhit. After few months, I return to Jillian and I fall in love again !


 Jillian Michaels - 30 Day Shred - Level 1
 

Ako sa cvičí? 
Už v názve máte napísané 30 dní. Na každých 10 dní v mesiaci je jeden level, ktorý sa cvičí zhruba 25-30 minút. Najlepšie na tomto cvičení je, že sa skladá z 3 kôl, ktoré obsahuje strenght (sila), cardio (niečo na rozohriatie) a abs (brucho). Ani výhovorky tu neplatia ! Predsa tých 25 minút si cez deň nájdete určite.
Čo potrebujete ?
Ďalšia výhoda týchto videí je v tom, že nepotrebujete žiadne extra pomôcky. Výhovorka typu : nemám činky neplatí, pretože ich môžete nahradiť fľašami s vodou. Jasné, že to nie je práve najpohodlnejšie oháňať sa s fľašami napustenými vodou, ale pred rokom som aj ja skákala s fľašami a prežila som to. Nejaké dobré topánky - ja mám napríklad tenisky, v ktorých chodím behať a vyhovujú mi. A nejakú podložku, keď budete cvičiť brucho, pretože chrbát dosť bolí ak by ste cvičili len na podlahe.
Výsledky ? 
Teraz to síce necvičím dlho, ale už pomaly cítim, že brucho začína nadobúdať ten správny tvar a ruky mám silnejšie. Nie sú to len tie špajdličky, ktoré to boli predtým.
***
How ?
Each level is practicing 10 days for 25-30 minutes. Each level consist of 3 rounds - cardio, strenght and abs. 
What you need ? 
You need only dumbbells (or bottle with water) and good shoes. 
Results ? 
I have a flatter stomach and stronger arms !
  

5 komentárov :

  1. Ja som túto výzvu taktiež cvičila, len ešte minulý rok a musím povedať, že to pre mňa bola skvelá skúsenosť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som túto výzvu taktiež cvičila, len ešte minulý rok a musím povedať, že to pre mňa bola skvelá skúsenosť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O Jill jsem taky zrovna nedávno na blogu psala :D Je prostě skvělá :) 3ODS mám odcvičeno i spousty jiných programů! Líbí se mi její styl, hlavně dokáže opravdu namotivovat. A její cvičení je účinné, výsledky jsou viditelné! :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť