SOCIAL MEDIA

Peanut butter & Homemade Reeses!

25. apríla 2015
Pred niekoľkými rokmi mi priniesol ocino z roboty sladkosť v oranžovom krikľavom obale. Nevedela som čo to je, tu na Slovensku som to nikde inde nevedela a tak natešená som to otvorila, skúsila a fuj! Čo to je ?! Vtedy som ešte nikdy neochutnala arašidové maslo a nebola som na ňom taký závislák ako som teraz. Predsa moja závislosť netrvá ešte tak dlho, dokonca ani rok ! A tak moja prvá skúsenosť s Reeses nebola práve najlepšia. Ale keď som dostala možnosť ochutnať 100% arašidové maslo, neváhala som a hneď som povedala áno! Všade ospevované arašidové maslo, kde nie je naozaj nič len arašidy ? To musím skúsiť. Všetci čo s ním mali skúsenosť naň spievali chválospevy. A tak som si chcela spraviť vlastný názor. 
Keď mi prišla zásielka (nielen arašidové maslo, ale o tom neskôr, máte sa na čo tešiť!! Mnoho nových receptov a recenzií iba pre vás!) hneď som sa vrhla na kilový kýblik, ktorý skrýval v sebe poklad. Hneď po otvorení ma ovanula omnoho krajšia, prirodzená vôňa arašidov. Doteraz som mala skúsenosti iba s arašidovým maslom z Tesca a Lidla. Tie sú tuhé a jedine keď som ich zahriala sa roztopili. Po prvýkrát mám maslo, ktoré je úžasnej tekutej konzistencie aj bez toho, aby som ho zahrievala ! A potom to prišlo ! Zobrala som lyžicu a celá napätá som zaborila lyžicu do tohto zlatého šťastia. Ochutnala som a ... hneď som nabrala dve ďalšie. A keby neprišiel niekto z rodiny do kuchyne a nenašiel ma tam ako vyjedám z kýblika arašidové maslo, asi by som aj pokračovala ďalej :D Už viem, že za takéto arašidové maslo sa oplatí určite priplatiť ! Žiadne oleje, soli ani cukry. Len čisté 100%-né arašidy. 
Kde si kúpite najlepšie 100% arašidové maslo ? Na stránke Nu3tion ho nájdete za skvelú cenu. A nielen to. Práve teraz majú skvelé ceny a akcie na výrobky, tak tam určite skočte. Určite si tam niečo vyberiete. Arašidové masielko nájdete TU. Určite všetky poznáte jeho výhody a to ako pôsobí na zdravie. 
***
A few years ago my father brought home from work Reeses. I dont like it. I dont know why, because now I love peanut butter. But my dependence started this year. When I got the chance to taste 100% peanut butter I didn´t hasitate and I say YES ! When I came shipment (not just peanut butter, but that later, you have to look forward to !! Many new recipes and reviews just for you!) I immediately opened kilo bucket.This peanut butter is awesome!

Where do you buy the best 100% peanut butter? On page Nu3tion! They are the best price ! And not only that. Right now they have great prices and promotions for products. Peanut butter find HERE.

A teraz ideme na recept ! Domáce Reeses som pozerala na internete, ale nakoniec som sa odhodlala a urobila ich sama. A dopadlo to úžasne ! Určite ich skúste, zaberie vám to necelú polhodinku. Najdlhšie je na tom len chladenie, ale ani to nie je moc dlhé.
***
And now recipe ! Homemade Reeses I find on the Internet but finally I do my Reeses. And result? Great !
Ingrediencie : 
čokoláda na varenie / chocolate
maslo / butter
arašidové maslo / peanut butter

Postup :
Roztopte si čokoládu vo vodnom kúpeli s maslom. Prichystajte si košíčky. Naplňte ich do polky čokoládou, nechajte chvíľu vychladnúť, nalejte arašidové maslo a zakryte to ďalšou vrstvou čokolády. Dajte do mrazničky a potom už len vychutnávajte úžasné domáce Reeses !
***
Melt chocolate. Into the cups pour chocolate, peanut butter and again chocolate. Put into the freezer. 


9 komentárov :