SOCIAL MEDIA

carrot cake

20. apríla 2015
Vždy som chcela vyskúšať nejaký koláč, v ktorom sú nezvyčajné suroviny. Mrkva v koláči už síce nie je novinka, ale ja som ju tam ešte nikdy neskúšala, a tak som skúsila. Konečne som sa odhodlala ! Výsledok ? Bol vynikajúci. Mrkva ho super osladila a tak nebolo treba ani veľa cukru. A predsa keď je to už mrkvový koláč, je zdravý. Pretože tam je mrkva. A mrkva je zelenina. A zelenina je čo ? Zdravá ! Určite ho vyskúšajte. Ja som ho robila bez plnky, alebo nejakej vrstvy navrchu, ale môžete ho urobiť s tvarohom navrchu alebo ho prekrojíte napoly a naplníte. Možností je neskutočne veľa.
 ***
 I always wanted to try the carrot cake. I love carrot and carrot in cake ? Yes please ! The result was excellent. On top you can put curd. There are many options.


Ingrediencie:
1 hrnček cukru
4 vajcia 
1/2 hrnčeky oleja
2 hrnčeky polohrubej múky
1 ks prášok do pečiva 
1 lyžička škorice
3 hrnčeky strúhanej mrkvy

Postup :
Všetky suroviny na cesto si poriadne premiešajte v miske a vylejte na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečte 25 minút pri 180°C. Nechajte ho vychladnúť a podávajte. 



6 komentárov :

  1. ah.. this looks yummy :) I had tried once too!


    Love
    AhoySeptember
    facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten vyzerá úžasne! :) Ja už niekoľko dní rozmýšlam o tom že upečiem nejaký mrkvový koláč, lebo s maminou sme ho chceli robiť už dávno ale nejak sme sa k tomu nedostali a zrovna včera som už mala vybratý aj recept a zas nič :D Ale strašne ma to láka tak to už musím niekedy uskutočniť :) Tvoj sa ti vydaril a tiež milujem nezvyčajné kombinácie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa do neho pusti ! Ja som ho chcela urobiť už dávnejšie takisto, ale vôbec som sa k tomu nedokopala a vo štvrtok sme mali v škole ročníkovú prácu, kde sme robili tento koláč a tak som ho urobila hneď aj doma :D

      Odstrániť
  3. MMMMM delisious :)

    zapraszam do mnie na nowy wpis: www.ilonastejbach.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. It looks delicious!!!
    Kisses, sweetheart!!!

    OdpovedaťOdstrániť