SOCIAL MEDIA

srdce ženy 2024

11. decembra 2023

V predchádzajúcom článku som vám predstavila krásny motivačný diár od I Can Academy na rok 2024. V tomto vám rada predstavím diár Srdce ženy, ktorý som si taktiež zamilovala. Je ako stvorený pre nás, ženy a obsahuje množstvo dodatočných a špeciálnych strán, ako napríklad menštruačný kalendár. Samozrejmosťou je aj krásny diár a o niečo väčšie rozmery, vďaka ktorým poskytuje viac miesta na písanie poznámok a všetkých dôležitých informácií.


Na začiatku máte vždy napísané, ako diár používať. Nemusíte sa tak báť, že by ste nevedeli, čo kde zapisovať. Nechýbajú ani štyri záložky, ktoré ja osobne vždy často využívam. Jednu mávam vždy na aktuálnom týždni, ďalšiu na poznámkach a dve posledné som presúvala podľa potreby. 


V diári nájdete miesto na mesačné aj týždenné plánovanie. Na všetko máte dostatok miesta. Každý deň má jeden stĺpec a je označený hodinami. Jednotlivé veci si tak môžete naplánovať presne, podľa času. Nikdy sa tak nestane, že by ste na niečo zabudli. 

V rámci každého dňa máte meno, ktoré práve oslavuje meniny, a miesto na vďačnosť, kam si napíšete, za čo ste vďační. Takýmto spôsobom sa namotivujete a zároveň si zlepšíte náladu.


Zo zadnej časti diára máte veľa miesta na poznámky. Mne vždy vystačilo celý rok. Nechýba miesto na napísanie zoznamu kníh a filmov, ktoré by ste chceli vidieť, miest, ktoré by ste chceli navštíviť, či na obľúbené citáty.


Tento krásny diár ma teší každý jeden rok. A musím povedať, že tento rok tak spravil znova. Nádherný dizajn, praktické rozmery, gumička na zaistenie, záložky a množstvo ďalších detailov z neho robia perfektného spoločníka pre každú jednu ženu – študentku, pracujúcu ženu aj mamičku.


A čo vy a diáre? Ktorý bude tento rok ten váš? :)

Zverejnenie komentára