SOCIAL MEDIA

best makeup

16. augusta 2021

 Neviem ako vy, ale ja nemám žiadneho mejkapového favorita. Teda, oprava – mala som, ale odkedy som ho minula, tak som ho nejako nekúpila znova a používam tak rôzne, produkty, ktoré mám doma. Po približne dvoch rokoch sa to ale všetko zmenilo a mne doma pristál skvelý, ľahký mejkap, ktorý má aj dobré krycie vlastnosti, poďme sa naň pozrieť.

Na začiatok by som mala asi povedať, že ja príliš často mejkapy nevyužívam. Preto som bola aj dva roky v pohode, že som doma nemala nejaký, na ktorý by som sa mohla spoľahnúť. Mejkapy vo väčšine prípadov používam na to, aby som mohla mať nejaký podklad na očnú linku, kontúrovanie alebo očné tiene. "Vďaka" tomu, že mám suchú pokožku, nemám na nej príliš veľa vyrážok a iných nedokonalostí. Objavia sa spravidla tak pár dní pred menštruáciou a objavia sa v okolí úst.

(fotka je mierne presvetlená, za čo sa môj fotoaparát v telefóne veľmi ospravedlňuje)

Nedávno som si však povedala, že by som chcela mať znova nejaký kvalitný mejkap, ktorý by mi vyhovoval a mohla by som sa naň vždy spoľahnúť. Na jar a v lete nenosím mejkap takmer vôbec. Vtedy si nedávam ani linky ani nekontúrujem. V zime je to iné. Mejkap nosím častejšie, pretože sa aj výraznejšie maľujem. Práve preto som chcela nájsť produkt, ktorý by so mnou vydržal nasledujúce obdobie jeseň/zima 2021.

A tak som hľadala. Veľmi dlho. Až som nakoniec zablúdila na ElNino.sk, kde som objavila mejkap v tyčinke. Ja viem, nie je to nič nové, ale pre mňa áno. Nikdy som takýto produkt totižto nemala. A tak som sa veľmi tešila na to, ako sa mi bude používať.

Začnime od začiatku. Názov tohto produktu je MAKEUP REVOLUTION LONDON FAST BASE a nájdete ho v ponuke ElNino za približne 7 eur. Cena skvelá, a preto som bola zvedavá, čo mi poskytne. Na začiatok musím povedať, že som si vybrala skvelú farbu. Perfektne mi sadla, vďaka čomu mejkap vyzerá veľmi prirodzene. Nerobí masku, čo je pre maňa vždy najdôležitejšie.

Úprimne ma prekvapila konzistencia mejkapu. Je príjemná krémová. Stačí prejsť raz po tvári a máte dostatočnú vrstvu na to, aby ste zakryli aj väčšie nedokonalosti. Ja si vždy spravím po tvári niekoľko "čiar" a tie následne hubkou rozotriem. Aplikácia je tak jednoduchá. Myslím, že všetko zjednodušuje práve príjemná konzistencia.

Poďme sa pozrieť na krytie. Ako som hovorila, na pleti nemám moc čo skrývať, no aj tie najmenšie nedokonalosti sa mi podarilo skryť bez toho, aby som použila korektor alebo by som mejkap zafixovala púdrom. Fotky, ktoré vidíte, sú po približne 7 hodinách odvtedy, čo som sa ráno nalíčila. To znamená, že aj bez fixácie má skvelú výdrž.

Na mejkap idú veľmi dobre očné tiene. Tie mi síce za okuliarmi moc nevidíte, no tiež vydržali viac ako sedem hodín bez toho, aby sa nejako zničili. Spolu s hnedou linkou, ktorá je originálne na obočie, ale ja si s ňou robím linky 😄.

Musím povedať, že mejkap skvelo sadol, má výborné krytie (minimálne pre moju pleť) a vyzerá veľmi prirodzene. Po jeho nanesení som sa necítila, akoby som mala na sebe nejakú masku. A, dokonca, drží dobre aj pod rúškom.

Ak teda chcete kvalitný mejkap za skvelú cenu, nad týmto by ste mali určite popremýšľať :)

1 komentár :

  1. Moc ti to sluší a jde vidět, že ten makeup fakt vydrží :) Já používám fit me.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť