SOCIAL MEDIA

vitamín C

5. marca 2021

V minulosti som milovala dekoratívnu kozmetiku. A síce ju mám rada doteraz, rokmi sa moje zameranie trochu zmenilo a viac sa orientujem práve na kozmetiku pre starostlivosť o pleť. Moja pleť je suchá. Nebojujem so žiadnymi vyrážkami alebo akné, no ak sa jeden deň nenakrémujem, je to zlé 😂. Práve preto mi doma nechýbajú kvalitné a hydratačné krémy, ktoré pokožku hĺbkovo hydratujú a regenerujú. 

Pred nejakým časom som si objednávala sérum s kyselinou hyalurónovou. Počula som na ňu skvelé ohlasy a aj tuto na blogu nájdete históriu (spred roka, ak sa nemýlim). Toto sérum mi neskutočne vyhovuje, a preto som sa rozhodla, že by som sa poobzerala aj po inom. Zostala som však verná značke Revolution. 

Nedávno sme sa s Lolinou bavili o tom, čo používame a čo je na pleť dobré. Dostali sme sa práve k séru s vitamínom C, ktoré je dobré pre regeneráciu pokožky, jej rozjasnenie a celkovo pre ošetrenie a starostlivosť. Dopredu musím povedať, že sa starnutia nejakým spôsobom nebojím. Myslím, že je úplne normálne, keď má človek vrásky. Je to proces, ktorým si prejdeme všetci. Na tvár preto nič proti vráskam nepoužívam. SNažím sa vša o ňu správne starať, aby vyzerala dobre aj po rokoch. 

Revolution Skincare Vitamin C 12,5 % bolo preto skvelým oživením mojej skin care rutiny, ktorá pozostáva s pravidelného čistenia a hydratovania jedným krémom (spravidla Nivea alebo CeraVe). Taktiež nesmiem zabudnúť dodať to, že na tvár toho nepoužívam veľa. Okrem micelárky alebo nejakého čistiaceho prostriedku (jedno alebo druhé, nikdy nie spolu) používam často len krém na tvár a (teraz) séra. Myslím, že veľa skincare produktov škodí rovnako, ako žiadna starostlivosť. 

Aby som sa však dostala k pointe. Sérum je, na rozdiel od toho predchádzajúceho (ktoré bolo tekuté) v krémovej forme. Jednoducho sa na pleť nanáša a skvelo sa vstrebáva. Nemá žiadnu špecifickú arómu. Na pleti je príjemné. Nevytvorí mastný povlak, ktorý by vám vadil. Po aplikácii sa na pleť jednoducho nanáša hydratačný krém. 

Výsledky som si všimla najmä v hydratácii a regenerácii. Dôvodom je to, že pleť nemám problémovú, takže nejaké iné výsledky si všímať ani nemám ako. Ale pleť nie je taká suchá. Ak by som si ju v jeden deň zabudla nakrémovať, nič sa nestane. 

Hlavné účinky Revolution Skincare Vitamin C sú: 

  • účinne regeneruje pleť 
  • rozjasňuje 
  • zanecháva tvár jemnú a hladkú 
  • dodáva vitálny a žiarivý vzhľad 
  • intenzívne ošetruje pleť 
  • chráni bunky pred oxidačným stresom 
  • 100 % vegánsky produkt

Ľuďom s citlivou pokožkou sa môže stať, že po nanesení sa im začervená. Preto odporúčam siahnuť po "jemnejšej" verzií - vitamín C 3 %. Ja citlivú pokožku nemám, takže som "zniesla" aj 12,5 %. 

Inak sa mi veľmi páčilo dávkovanie produktu. Má malú pumpu, ktorou si aplikujete toľko produktu, koľko potrebujete. Mne spravidla stačilo jeden a pol pumpy. 

Ak teda premýšľate nad tým, že by ste nejaké sérum s vitamínom C vyskúšali, určite vám odporúčam práve toto od značky Revolution. Na pokožke je príjemné a už o krátky čas (mne prišli prvé zmeny po približne 7 - 9 dňoch) si všimnete rozdiel. Samozrejme, najdôležitejšia je pravidelnosť v používaní. 

5 komentárov :

  1. Ooh, this sounds wonderful! I am definitely going to keep my eyes peeled for this product. It really sounds fantastic!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vitamin C užívám jen ve formě tabletek, ale takto prostřednictvím produktu na pleť jsem ho zatím nezkoušela - skvělý tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, mě u céčka odrazuje dost to, že by se mělo skladovat v ledničce. No zmiňované hyaluronové sérum mám doma v trochu jiné podobě a to jako Vichy Hyaluron Booster a jsem nadmíru spokojená.
    Měj se krásně!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nad týmto sérom rozmýšľam už dlho. toto mi určite pomohlo rozhodnúť sa. Super recenzia ♥

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty séra jsou fajn, já mám od the Ordinary a od YOEUTH :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť