SOCIAL MEDIA

beauty tip: Max Factor Miracle Prep

20. augusta 2019
S veľkou radosťou vám dnes predstavím jeden produkt, ktorý som objavila na ElNino.sk, je pre mňa viac ako perfektný a som z neho nekonečne nadšená.

Týmto produktom je báza pod mejkap Max Factor Miracle Prep, ktorú som testovala trochu dlhšie, ako iné podobné výrobky. Dôvod je ten, že počas leta moc mejkap nenosím, a preto som ju nemala ani kedy testovať. Párkrát som si však mejkap dala, aj z dôvodu tohto produktu, a môžem vám povedať, že pre mňa boli výsledky viac ako úžasné.

Každý má inú pleť a každému pleť reaguje inak. Ja som človek, ktorý má pleť suchú a musí si ju neustále krémovať. Predtým, ako si dávam mejkap, si zvyčajne dám krém, aby som si pleť hydratovala. Aj napriek tomu sa mi pri nanášaní mejkapu objavujú suché a šupinaté miesta, ktoré nie sú práve najkrajšie a mejkap ich zvýrazní.

Skúšala som už viaceré bázy pod mejkap, no táto mi sadla najviac. Trochu som sa bála zmatňujúceho efektu, ktorý je vhodný skôr pre mastnú pleť, no aj napriek tomu mi báza skvelo sadla.
Pre tie baby, ktoré bázy nepoužívajú, vysvetlím o aký produkt vlastne ide. Báza pod mejkap má v určitom spôsobe pomôcť pleti akoby ju vyhladiť a pripraviť na mejkap. Konzistencia bázy sa líši od toho, akú si kúpite. Ja som mám doma ešte jednu, okrem tejto, od inej značky, ktorá mala konzistenciu priehľadného gélu. Táto báza je skôr akoby mliečnej konzistencie a taktiež farby keď si ju nanesiete na ruku. Následne na tvári ju rozotriete a nie je vidno nič.

Báza pôsobí veľmi príjemne. Stretla som sa s rôznymi názormi, kedy dievčatá hovorili, že bázy im na tvári akoby "skameneli" a boli nepríjemné. Ja to však rozhodne povedať nemôžem. Túto bázu na tvári vôbec necítim a necítim ani ťažký pocit z toho, že okrem mejkapu mám na tvári ešte jednu vrstvu "navyše".
Báza mi pleť príjemne vyhladila, "vyrovnala" a suché miesta, ktoré sa mi občas tvorili, sa už netvoria. Mejkap tak pekne priľne k pokožke a vyzerá prirodzene. Dokonca sa mi zdá, že na pokožke v tomto prípade drží ešte lepšie a vydrží tak celý deň aj bez fixačného spreja.

Prípravky ako je báza pod mejkap som často nepoužívala, pretože som to brala skôr ako časť už skôr "profesionálneho" líčenia. Na bežné nosenie do školy či do mesta som si myslela, že niečo také nepotrebujem. Opak bol však pravdou. Bázy sú vhodné aj na bežné dni, kedy vám uľahčia prácu s mejkapom.

Ak hľadáte nejakú bázu pod mejkap, ktorá by bola príjemná k vašej pokožke a dobre držala, rozhodne stavte na túto, ktorú si zamilujete tak, ako ja :)

3 komentáre :

  1. I really love the pictures!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Asi dám na tvou recenzi a bázi vyzkouším, vypadá vážně skvěle! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uuu, o tomto som ešte ani nepočula. Vyzerá dooosť dobre. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť