SOCIAL MEDIA

summer wishlist

22. júna 2019
Ahojte!
Po dlhšom čase som sa rozhodla spraviť pre vás menší wishlist. Leto je v plnom prúde, o necelý mesiac idem na dovolenku, a preto by som si chcel zaobstarať ešte nejaké kúsky, ktoré by nemali chýbať v mojom šatníku.

Keďže som na dovolenku celkom dobre pripravená, chýba mi už len naozaj zopár vecí. Jednou z nich sú šaty, ktorých nie je nikdy dosť. Tie sú vhodné nielen na klasické bežné nosenie napríklad do mesta, ale takisto aj na nosenie na pláž a k moru.

Osobne som človekom, ktorý nosí veľmi rád sukne, šaty alebo nejaké väčšie šatky, ktoré sa dajú jednoducho zaviazať tak, aby vyzerali ako sukne. Základom môjho letného šatníka však je vždy niečo "dlhšie", čo na tele pekne veje. Ako napríklad aj spomínaná šatka.

V dnešnom článku sa však zameriam najmä na šaty, ktoré by ani vám určite nemali v lete chýbať. Ak však tento rok nejdete nikam k moru alebo na pláž, nezúfajte, takéto módne kúsky sú vhodné aj na bežné nosenie do mesta, keď sa teploty vyšplhajú k tridsiatim stupňom.

Základom môjho letného šatníka sú kvety a svetlé farby. Počas leta sa snažím čiernu vynechávať čo najviac. Na tú mám totižto čas počas celého roka. V lete rada stavím na kvety a jemné farby.
Rovnako ako farby, tak je základom aspoň jeden kúsok, ktorý je voľný, človek sa v ňom cíti aj počas vysokých teplôt príjemne a na človeku vyzerá dobre. Minulý rok som pravidelne nosila dlhú sukňu, tento rok to budú dlhé šaty, veľmi podobné tým, ktoré môžete vidieť na obrázku. V mojom wishliste však majú naozaj miesto.

Druhým kúskom, ktorý by nesmel chýbať v žiadnom šatníku sú už spomínané kvetové vzory. Keďže milujem šaty na podobný spôsob (ako môžete vidieť aj na obrázku), jedny si u mňa určite miesto nájdu aj tento rok. Sú vhodné na bežný deň, keď idete do školy, práce alebo len tak na kávu s priateľmi.
A ďalšie kúsky? Tak biele šaty, ktoré môžete vidieť aj na obrázku sú skvelým príkladom plážových šiat, ktoré však jednoducho môžete nosiť aj do bežného dňa. Práve to sa mi na tomto type šiat páči. Sú jednoduché, vhodné na pláž, no takisto aj na nejaké posedenie s priateľmi na káve. Kúsok, ktorý môžete skombinovať so všetkým. Plus, nesmiem zabudnúť, že biela či biela s nejakými vzormi je na leto tým najlepším, na čo môžete staviť!

A vy čo? Máte nejaký letný wishlist so šatami? :)

4 komentáre :

  1. Já dneska byla se mrknout po šatech a teda nic extra v obchodech není. Čekala jsem větší výběr a nebo jsem tak náročná :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné šaty. V létě taky nenosím černou barvu a vyhledávám oblečení ve světlých barvách.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne momentálne chýba už len nejaký prehoz na plavky :D šiat mám kopec :)

    OdpovedaťOdstrániť