SOCIAL MEDIA

Dermacol masks

27. apríla 2019
Keď príde na starostlivosť o pleť, dokážem zo svojej kozmetickej skrinky povyťahovať obrovské množstvo rôznych gélov, krémov, masiek či peelingov, ktoré sa starajú o pleť a vyživujú ju. Len málo z nich je však takých, ktoré skutočne na moju pleť fungujú, hydratujú ju, vyčistia a postarajú sa o ňu.

Nedávno mi na Instagram prišla veľmi milá správa, v ktorej sa daná osoba pýtala, aké produkty na pleť používam, keďže sa jej zdá, že ju mám čistú. Pravda je, že pleť mám čistú a problémy s ňou nemám, no jeden menší (pre mňa osobne celkom veľký problém) je suchá pokožka, ktorá so mnou občas bojuje.
Keď sa ma niekto teda opýta, čo vlastne na pleť používam, nie je toho veľa, čo by som vymenovala. Prvú vec, ktorá mi však napadne sú masky od značky Dermacol. Presnejšie sú to 3D masky, ktoré som vyskúšala už dávnejšie.
dermacol masky na pleť

Nedávno som si ich znova objednala na Notino.sk, pretože okrem mňa ich doma používa aj moja mamina. Keď mi prišli, tak mi napadlo, že by som vám o nich mohla predsa len niečo napísať, pretože sú to najlepšie masky, ktoré som zatiaľ vyskúšala.

Tieto masky nájdete na trhu v troch druhoch. Prvou, a mojou obľúbenou je hydratačná a vyživujúca maska, ktorá je pre moju pleť ako darom. Po mnohých maskách mám totižto často vysušenú pleť. Aj napriek tomu, že je skvelo vyčistená, je príliš suchá a musím na ňu dať doslova niekoľko centimetrov krému. Pri tejto maske však nič takéto nehrozí. Pleť je hydratovaná, vyživená a skvelo sa s ňou pracuje.

Druhou maskou v tejto rade je textilná 3D liftingová maska, ktorú používa moja mamča. Tá si ju zamilovala vďaka tomu, že jej pleť je potom vláčna a príjemná na dotyk. Mamina má takisto suchú pleť, takže potrebuje tiež výživné masky, ktoré sa postarajú o celú jej pleť.

Treťou maskou, ktorú často používam najmä večer, je hĺbkovo čistiaca maska. Táto maska skvelo pleť vyčistí, no nielen povrchovo, ale takisto aj hĺbkovo, a zanechá ju takisto hydratovanú. Ani po jednej maske som, či už ja alebo moja mamina, necítila nepríjemnú suchosť alebo nejako nepríjemne natiahnutú pokožku.
hydratujúca maska na pleť Dermacol
Masky sa takisto skvelo "nanášajú". Mnohé masky, ktoré si musíte nejako nanášať, často zašpinia všetko naokolo, a tak musíte všetko umývať. Pri týchto maskách však nič také neexistuje. Stačí vám balenie otvoriť, masku rozložiť a dať na pleť. Maska dobre drží aj vtedy, keď chodíte a popritom robíte niečo iné.
Masku stačí mať na tvári približne 15-20 minút, následne ju dať dolu a ja osobne som si pleť vždy jemne umyla vodou, pretože po maske ju máte trochu mokrú.

Ak teda hľadáte kvalitnú masku, ktorá vyčistí, hydratuje alebo má liftingový efekt, mali by ste určite staviť na jednu z týchto, ktoré som si ja osobne veľmi obľúbila :)
Aké masky sú vaše obľúbené?

8 komentárov :

  1. Super, zrovna nějaké masky jsem hledala, které si pořídit. Děkuji za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. never tried these before. i love the body shop ones heheh

    dorky-and-weird.blogspot.com

    xoxo <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tieto masky som už asi videla v drogérii. Ďakujem za typ. Určite ich vyskúšam! ;)

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masky používam často, ale od Dermacolu som ešte žiadnu neskúšala, takže to musím napraviť :) Určite sa pozriem na tú hydratačnú, lebo mám extrémne suchú pleť :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám ráda masky od Lorealu, ale ta hloubkově čistící by se mi líbila. Tak možná někdy vyzkouším.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já měla tu medovou a byla jsem s ní spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť