SOCIAL MEDIA

DW watches

28. januára 2019
Osobne som človek, ktorý dosť často nosí niečo na ruke. Myslím tým nejaký doplnok, nie kabelku. Mnohokrát mám na ruke nejaký náramok, väčšinou to je Pandora, ktorý môžem zladiť s outfitom. Moc často, skoro nikdy, som však nenosila hodinky. Nejako som si na ne odvykla.
Pravdou je, že keď som chodila ešte na základnú školu, čo je už trochu dávnejšie, hodinky som nosila. Vedela som sa podľa nich veľmi dobre orientovať a mobil som mala skôr len na to, aby som mohla volať v prípade núdze s mojimi rodičmi. Problém však nastal vtedy, keď sa mi raz baterka vybila, po fakt dlhej dobe, a ja som nejako stále odkladala to, aby som ju išla vymeniť.
Nakoniec som ju dodnes nevymenila, hodinky sú uložené medzi pozostatkami zo základnej školy, a ja som si zvykla na presný čas na mobile. Ten mám predsa pri sebe neustále.

Dávnejšie som už nejaké hodinky však chcela. Vždy sa mi páčili nejaké jednoduché, nie príliš masívne hodinky, ktoré sú jemné a hodia sa ku všetkému. Nejako som to stále odkladala až prišli moje meniny v decembri, a keď sa ma rodičia pýtali, čo by som chcela, odpovedala som, hodinky. Výber nebol príliš ťažký alebo nejako zdĺhavý, pretože som už mala nejaké vybrané, len som čakala, kedy bude tá správna doba objednať si ich. Pred Vianocami som to nejako riešiť nechcela a povedala som si, že po Novom roku si ich objednám.
Nakoniec som ich dostala presne na meniny a neskutočne som sa potešila, pretože hodinky sú ešte krajšie, ako som si predstavovala.
Tí, ktorí ma sledujete na instagrame ste ich už možno videli, sú to hodinky Daniel Wellington v zlatom prevedení s čiernym ciferníkom. Tieto hodinky si ma okamžite získali a vedela som, že mám ísť do nich. Môžem povedať, že som s nimi veľmi spokojná, hodia sa mi ku všetkému, čo nosím a takisto mi nijako nezavadzajú.

A čo vy a hodinky? :) Nosíte ich radi alebo radšej dávate prednosť niečomu inému?

9 komentárov :

  1. Krásné hodinky, také mám, akorát od jiné značky. Dostala jsem od rodičů k 18. narozeninám a nosím je každý den na ruce. :)
    Woodnote

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This watch is stunning and so cool!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jako malá jsem hodinky nosila stále. Potom mi stačil mobil a teď mám fitness náramek a nemůžu si zvyknout, že tam mám i hodiny a stále se dívám na mobil. Hodinky jsou ale moc pěkné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkný kousek. Také mám ráda, když mám něco na ruce, protože když jsem někde ve společnosti nevím co s rukama a ráda si s doplňky hraji :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť